Футбол. Україна – Люксембург. Погляд зсередини - Блог про Львів

Футбол. Україна – Люксембург. Погляд зсередини

Погляд зсередини

Вихідні минули, наступив черговий робочий тиждень, а це означає, що пора би вже оновити блог, який розповідає про життя Львова і не лише.

І само собою, що перше про що я напишу це будуть враження від відвідин вчорашнього футбольного поєдинку збірних України та Люксембургу, який відбувався на стадіоні «Арена Львів».

Думаю не треба зайвий раз описувати всі моменти в цій грі, я ж побуду таким собі таємним агентом і розповім про те, що залишилося поза кадром телевізійних камер.

Транспорт

Проблем із ним не було взагалі ніяких. Як завжди, місто постаралося і, особливо після гри, доїхати додому було на чому.

Знову казус відбувся з Воробусом. Коли їхав додому на автобусі №3а, то цілий салон співав українські пісні. Прийшлося допомагати. 😀

Організація поєдинку

Не сподобалося мені те, що були великі черги на турнікетах. Ну, поєдинок збірної – це не та гра на якій треба економити на зарплаті стюардів. Відповідно і невдоволення у людей було і ще й яке.

Сподобалося, що кожному вболівальнику давали паперовий прапор, щоб люд міг зробити атмосферу на стадіоні ще кращою.

Підтримка збірної

Незважаючи на те, що аншлагу вчора не було, вболівальники зробили таку підтримку збірній, що не перемогти було би гріхом. Співання пісень, патріотичні гасла, виконання гімну України – все це було.

Також читайте:   Футбол. Ліга Чемпіонів. Розпочався продаж квитків на гру Шахтар - Фенербахче

Ну, а й найбільше запам’яталося те, як після оголошення диктором по стадіону що на матчі присутні воїни АТО, весь люд піднявся і почав плескати в долоні викрикуючи слова: «Молодці, Герої».

Реально аж мурахи по шкірі пробігали в цей момент.

Гра збірної України

Перший тайм наші хлопці валяли дурака і щастя від Бога що вже на початку гри ми не пропустили. І лише в другій половині зустрічі команда Фоменка заграла дійсно так як може.

Рагулі

Насмішив громадськість водій, що залишив авто у забороненому для паркування місті. Приїхав евакуатор, авто грузили, а люд робив фото цього дійства.

Безкоштовне насіння

Все-таки, наш люд ще той. Біля стадіону всім вболівальникам роздавали безкоштовно насіння. Так от, бачив як деякі вболівальники брали його по 5-6 пачок. Що вони з ним будуть робити?

Насіння ж не таке щоб за нього так битися.

Що далі?

А далі чекаємо вересня і поєдинку проти збірної Білорусії. Цей суперник буде куди сильніший і так просто в сусідів виграти буде вкрай важко.

З перемогою всіх!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*