Підсумки роботи блогу Воробуса у травні - Блог про Львів

Підсумки роботи блогу Воробуса у травні

Підсумки роботи блогу Воробуса у травні

Вихідні тривають, а з ними і перейняло естафету у весни літо, Сьогодні надворі 1 червня і погода таки радує. Треба йти гуляти, що і зробить ваш покірний автор.

Щоправда, спершу спробую оновити блог.

І першою публікацією в червні буде пост про підсумки роботи ресурсу в травні місяці.

Що вдалося зробити, що ні, чого слід очікувати у місяці червні та багато іншого читайте далі.

Отже, у місяці травні я б виділив наступне:

Війна на Сході нашої країни триває і якщо хтось думає, що там вже панує мир, той помиляється. Достатньо лише переглянути кілька відеозаписів в інтернеті і ви все зрозумієте.

У травні розпочався посівний сезон. Браві господарі засадили городи картоплею, буряком, морквою, цибулею і так далі. Воробус від них теж не відстав і на початку минулого місяця взяв участь у саджанні картоплі.

Сподіваюся, як і минулого сезону, картопля вродить і буде що їсти взимку.

Весна – пора масових прогулянок, виїздів на природу і так далі. На жаль, автор блогу не так часто робив подібні вилазки через проблеми зі здоров’ям. Але, в місяці червні спробую вже надолужити.

За те, вдалося вперше в житті відвідати ботанічний сад. Був вражений побаченим. Аж смішно було, коли згадував, що в тому ж таки Криму в подібному місці був, а в рідному місті – ні.

Також читайте:   Чому варто відмовитись від браузера Chrome?

До подій міських. Думаю найголовніше те, що із 15 травня міська влада разом із транспортниками прийняла рішення підняти вартість проїзду у маршрутних таксі із 3-ох до 4-ох гривень.

Пічалька, але нічого вже із цим не вдієш.

Ходорів. Не знав, що у львівській області є такі чудові місця. Завітав Воробус туди спонтанно, але поїздкою залишився задоволеним.

Неодмінно поїду туди ще раз.

Згадується також день вуличної музики, який 16 травня проходив у місті Лева. Запросив мене туди фотограф Роман Тупись, який перед тим роздавав призи, а також знайомив із цікавими людьми.

За що йому велике спасибі.

Ну, і як без спортивних подій.

Завершився багатостраждальний чемпіонат України з футболу. Золото першості здобули футболісти київського Динамо. Наші ж Карпати знову не порадували результатами і в підсумку вони зайняли низьке 13-е місце в таблиці.

Футзальній Енергії вдалося здобути бронзу у чемпіонаті, а дніпропетровський клуб Дніпро лише за крок опинився від здобуття трофею під назвою – Ліга Європи.

Чого слід очікувати у місяці червні? Перш за все багатьох поїздок від Воробуса, а також, сподіваюся, нарешті припиниться війна на Сході нашої держави. І ще багато чого…

Залишайтеся з нами….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*