Враження від концерту пам’яті Скрябіна у Львові (відео) - Блог про Львів

Враження від концерту пам’яті Скрябіна у Львові (відео)

Концерт пам'яті Скрябіна

Доброго дня читачам блогу Воробуса.

Вчора, 21 червня, Омелько Косопизд мав нагоду відвідати концерт пам’яті Андрія Кузьменка і зараз хотів би поділитися враженнями від цієї події.

Взагалі я не планував йти на цей концерт, а тим більше купляти квитки за 250-ть гривень, але зранку розбудив мене дзвінок від рідної тітки, яка запропонувала відвідати концерт і ще тим більше безкоштовно.

Ми зібралися з родиною близько 21 00 біля входу на стадіон «Арена Львів» , хоча концерт мав розпочатися о 20 годині, як написано було в квитку.

Людей було видимо-невидимо , але з горем пополам ми потрапили до GATE 4, де пропускали таких як ми з квитками, що передбачають стоячі місця.

На що звернув увагу, так це на те, що багато людей мало пільги: той волонтер, той супроводжує інвалідів, той учасник АТО , та кругла сирота і всі безкоштовно проходять.

Ніколи не думав, що на такі масштабні події можна проходити безплатно.

Менше з тим ми опинилися на стадіоні і помчалися під купол «Арени Львів» , щоб краще було видно , там на останньому ряді побачили вільні місця і швиденько всілися.

Концерт розпочався в 21 годині 30 хвилин, але початок мене щось не «вставляв» , все-таки, треба перед концертом «бахнути» коньячку або глінтвейнчика десь так 150-200 грам для драйву, але не більше. А то біля мене біснувався натовп дівчат , які «ужрали» по 5 пив на рило і чесно на мене справляло гнітюче враження їхня поведінка.

Також читайте:   Перший концертний тур «BEHIND THE MASQUERADE» розпочався у Львові

Ще одне «фе» концерту – звук. Він був дуже поганий, я практично нічого не чув. Тому, якщо б заплатив гроші за концерт, то б дуже розчарувався.

А тепер розповім детальніше про пісні. Я є прихильником творчості Кузьми, тому і звик до його манери виконання.

Вчора складалося таке враження, що деяким виконавцям не під силу виконати пісню Кузьми.

Мені сподобалося виконання Хливнюком «Спи собі сама» та Шуров «Шампанське очі» ну, і звісно Вакарчук «Мовчати».

Ще, до слова, багато виконавців, які були на Київському концерті не приїхало до Львова.

До цікавинок також би відніс момент із Сашком Положинським, який просив щоб Кузьма дав якийсь знак і тут рясно полив дощ, совпадєниє … не думаю)))).

Загалом враження від концерту в мене залишилися двоякі. З одного боку вшанував пам’ять Андрія Кузьменка, з іншого – великий мінус це звук, він зіпсував всі враження. А так вдома не сидів, пострибав під «Кольорову», «Маршрутку», поглипав на красивих дівчат, а їх цього вечора було дуже багато і плюс все безкоштовно.

Автор статті: Омелян Косопизд.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*