Чому в електротранспорті так погано працюють компостери? - Блог про Львів

Чому в електротранспорті так погано працюють компостери?

Компостери

Продовжуємо і наступною темою на яку ми будемо дискутувати буде тема транспорту, адже нещодавно до нас звернувся читач, який назвав себе Юрій із проханням, далі цитую:

«Доброго дня, Воробус, знаю що ви любите писати на тему транспорту. Так от, напишіть, будь-ласка, про те, чому в такому транспорті міста як тролейбус так погано працюють компостери. Я коли не їду на 13-ому маршруті, особливо, то завжди з ними проблеми.

Так у майбутньому можна мати і проблеми з контролерами, бо талон кладеш на компостер, а витягнути його згодом дуже важко».

Перш за все дякую за звернення до блогу Воробуса. А щодо теми компостерів, то ви слушно зауважили – проблема з цим ділом є і то велика.

Розкажу вже при нагоді цікавий випадок із власного життя.

Їхав якось Ігор Воробус в район автовокзалу на футбол. Зайшов у «рогатого», бо в автобус №3а сісти складно, купив собі талон, підійшов до компостера, поклав квиток і ніби його закомпостував.

Але, як виявиться згодом, це було явно не так. Компостер настільки погано працює, що мітки про закомпостерований талон якщо і робляться, то їх практично не видно.

Якби я це зауважив зразу, то згодом і можливо й проблем не мав.

Також читайте:   Чому квитки на електротранспорт не можна купити в автоматі?

А так, неподалік автовокзалу в салон нашого транспортного засобу сіли контролери. І само собою вони причепилися до мене, що талон не закомпостерований як слід.

Воробус довго і нудно почав пояснювати, що це не так і що у мене й близько не було на меті їхати «зайцем».

Може в цьому випадку я би й був заплатив штраф якби не панянка, яка теж, як і я подібним чином мала «пробитий» талон.

Не будуть же контролери штрафувати всіх підряд. Таки відчепилися і на наше прохання повідомити про подібну проблему в «Львівелектротранс» вони погодилися допомогти.

Не знаю як там зараз із цими компостерами зараз, але на майбутнє наших читачів повідомлю про наступне: завжди будьте уважні, коли компостеруєте квиток чи то у «рогатому» чи у трамваї.

Бо, якщо будете не уважними, то можуть бути проблеми з контролерами.

А щодо публікації, то сподіваюся, вона хоч якось допоможе показати громадськості що проблема існує і найближчим часом «Львівелектротранс» її успішно вирішить.

Пора би вже…

До речі, зауважив, що в останні тижні у місті поменшало автоматів для купівлі квитків. Чого б це? Мабуть виникнули проблеми?

Як там не крути, а з цим спробую розібратися.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 06.07.2015 пише:

    Давно треба вже поставити нормальні електронні компостери замість цих довоєнних агрегатів. Зі мною теж була історія, коли компостер нормально не компостував то я не подумавши 2 рази закомпостував його ще раз, і до мене домахалися контролери, що я закомпостував вже використаний квиток. Доречі контролерів теж треба поміняти, бо серед них часто трапляються бомжуватого вигляду дикі неадеквати, як тільки щось не так відразу накидуються на тебе як на якогось терориста.

  2. Lorexin 06.07.2015 пише:

    Про які компостери говорите !!! Електронний квиток… магнітна картка… і може в кожного контролера ще один сканер на картку в руках аби перевірити чи пасажир “залогінився” у транспорті коли зайшов!

  3. Jorgen 07.07.2015 пише:

    напиши краще про нічні автобуси, як Воробус їхав у нічному автобусі

  4. Юрій 09.07.2015 пише:

    Також помітив таку проблему. Нещодавно їхав двійкою трамваєм, то після пробиття компостером я ніяк не міг витягти звідти свій білетик – він там тупо застряг. Ледь його не порвав …

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*