Футбол. Ліга Чемпіонів. Розпочався продаж квитків на гру Шахтар – Фенербахче - Блог про Львів

Футбол. Ліга Чемпіонів. Розпочався продаж квитків на гру Шахтар – Фенербахче

Шахтар - Фенербахче

Незважаючи на те, що надворі літо, спілкувався з багатьма любителями такого виду спорту як футбол і вони всі як один кажуть, за грою «11 на 11» скучили.

А все тому, що було міжсезоння і як таких офіційних футбольних поєдинків не було. Та, все це діло терпиме, адже все так не буде.

Футбольний сезон в Україні вже минулого тижня розпочався, плюс скоро на людей, що живуть у місті Лева очікують поєдинки футбольної Ліги Чемпіонів.

Наприкінці минулого сезону багато говорилося про те, що керівництво ФК Шахтар подумує над тим, щоб забрати команду зі Львова та переїхати в інше місто.

Своє рішення вони ніби мотивували тим, що донеччан у Львові не люблять, всі вболівають проти них і так далі.

Як бачимо, це були лише слова, бо ще вчора офіційно стало відомо, що поєдинок-відповідь третього кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів проти турецького клубу – Фенербахче команда з України проведе на стадіоні «Арена Львів».

І навіть скажу більше, вже навіть розпочався продаж квитків на цю гру.

Тих, кого цікавить питання перепусток на цю гру скажу, що ціни на них коливаються від 50 і до 200 гривень.

Звісно, що все залежить від того, де ви хочете сидіти на цьому поєдинку. Є квитки і дорожчі, але це так званий «VIP» і ми за них зараз не говоримо.

Також читайте:   Футзал. Друга ліга. Атлетік 7:7 V.M.X (команда Воробуса втрачає перемогу)

Що ж, Ігор Воробус спробував і собі купити квиток на цю гру. Тим більше, що в середині дня на мій мобільний телефон прийшло смс-повідомлення, де було написано про таке право.

Я зайшов на сайт Шахтаря (купляю квитки тепер лише онлайн), залогінився, зайшов у розділ «квитки» і подивився які місця пропонують.

Тоді, а це булла 16 година дня були квитки у всі сектори. Про те, «тікетів» я так і не брав, бо не знав хто з моїх друзів піде на цю гру.

Вирішив зайти сьогодні, 23 липня зранку і подивитися що тут і до чого. Чесно, був здивований.

Дивним чином найдешевші квитки на гру між Шахтарем та Фенербахче пропали, а ті що по 70-ть гривень є, але в обмеженій кількості.

Невже такий зараз великий попит на цю гру? Щось дуже й дуже в цьому сумніваюся, ще ж навіть першого поєждинку між цими командами не було.

Щось мені здається, керівництво ФК Шахтар спеціально поховало дешеві квитки, щоб люд трохи розкупляв дорожчі. Це старий як світ маркетинговий хід.

Ну, але це їхнє право.

Побачимо скільки людей прийде на стадіон насправді. Буде аншлаг? Все може бути.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Алекс 24.07.2015 пише:

    Мабуть маркетинговий хід, а як щодо самого протистояння? Які в нас шанси? Я вважаю Шахтарю це по силам 70 на 30.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*