Футбол. Ліга Європи. Ворскла програє, Зоря впевнено перемагає (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Ворскла програє, Зоря впевнено перемагає (відео)

Руслан Малиновський

Продовжуємо…

Вчора в Європі був великий футбольний день, проходили поєдинки кваліфікаційного раунду турніру під назвою – Ліга Європи.

Матчів та голів було багато (як італійська Сампдорія програла вдома Воєводині досі не розумію), але нас безперечно цікавили ігри за участю наших команд, а на цій стадії змагань виступають від України – полтавська Ворскла та луганська Зоря.

Не сказав би що ці команди не мають досвіду виступу в єврокубках.

Та ж Ворскла постійно грає в Лізі Європи, а Зорі минулого року забракло лише кілька хвилин, щоб потрапити в груповий раунд другого за престижністю європейського турніру.

Тим не менше, вчора наші представники зіграли по-різному, і, відповідно мають різні шанси на потрапляння в черговий раунд кваліфікації.

Розпочнемо із Зорі.

Команда, яку тренує Юрій Вернидуб у порівнянні з минулим сезоном ослабла, команду покинуло кілька ключових гравців, але це не заважає українському спеціалісту будувати хороший, боєздатний колектив.

У вчорашньому поєдинку проти бельгійської команди Шарлеруа букмекери більше ставили саме на господарів поля. Та, як виявиться згодом, котирування – це одне, а гра – це інше.

Вже від початку гри територіальною перевагою заволоділи саме наші футболісти, які один за одним створювали моменти.

Також читайте:   Футбол. Національна збірна зіграє матчі з Тунісом та Люксембуром у Львові?

До пори, до часу бельгійцям щастило, але ж фарт колись та й має завершитися. Сталося це у другій половині зустрічі, коли дубль Малиновського зробив комфортною перевагою нашої команди.

Футболісти Шарлеруа робили спроби відігратися, але їхні зусилля були дуже і дуже кволими.

Щось мені здається у цій парі вже все ясно.

Щодо іншого нашого представника, то зіграла команда з Полтави погано. За всю гру наші футболісти зуміли нанести лише 2 удари по воротах і то вони були кволенькими.

Господарі ж поля, а суперником Ворскли була команди з Словаччини – Жиліна не сказав би шо грали аж так краще. Але, на відміну від української команди зуміла реалізувати свої нагоди забити голи.

В цій парі поки що не все зрозуміло, але якщо Сачко і компанія не покращать гру, то у матчі-відповіді розраховувати нам не буде на що.

Для чого весь сезон грати, старатися вийти в Лігу Європи і потім так грати? Тим більше, що Жиліна – це не є команда рівня там топ-клубів.

Її не те що можна, а треба проходити…

Побачимо як все буде у матчах-відповідях, які будуть зіграні рівно за тиждень.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*