Персональний канал Воробуса на ютубі - Блог про Львів

Персональний канал Воробуса на ютубі

Воробус на ютубі

Продовжуємо…

Отже, свого часу Ігоря Воробуса багато хто з наших читачів просив не лише писати «сухі» пости, а й підкріплювати їх відеозаписами.

Думав над цим питанням, думав, часто вагався чи це робити і таки вирішив. Відтепер в автора блогу буде свій персональний канал на каналі під назвою – ютуб.

Його адресу можна знайти тут і буду радий якщо у майбутньому ви на нього підпишетеся і будете першими, хто побачить новинки від головного птаха міста Львова. 🙂

Не скажу, що його створив лише вчора чи сьогодні. Він у мене вже існує давно, просто особливого значення я йому колись не надавав.

Було відео, то завантажував його на популярний відеосервіс й згодом давав посилання на ролик в публікації.

Які відео ви там побачите і як часто вони будуть з’являтися?

Ну, перш за все скажу, що від часу мого виходу на загал, я завжди старався писати про те де буваю, з ким спілкуюся, де відпочиваю й так далі.

В цю пору року, а зараз літо Воробус старається багато подорожувати. Роблю це переважно по Карпатах, тому й не дивно, що останні мої відеозаписи на ютубі є з озер Аршиці, а також з туристичного походу на гору Парашка.

Також читайте:   Як Воробус знімав відеокліп на блогобитву (відео)

Прийде осінь спробую взяти з собою фотоапарата на ту ж картоплю чи збирання грибів. Думаю нашим читачам буде цікаво переглянути відео як Воробус знаходить той чи інший вид грибів, а також їсть канапки та п’є сто грам у лісі. 😀

Взимку я принаймні три рази на сезон їжджу на лижі. Тому і з того ж таки Славська чи Буковеля відео мають бути, які будуть прикріплені як статті, так і на персональному каналі Воробуса на ютубі.

Поки що я починаю із коротеньких відеозаписів, а потім (якщо будете у мене виходити), спробую зняти і якийсь фільм, як роблять інші люди, які користуються камерами чи фотоапаратами та згодом викладають свої творіння в інтернет.

Як ще крім цієї публікації можна знайти канал Ігоря Воробуса на ютубі?

Відповідаю, якщо зайдете на блог, то побачите у правому верхньому куті кнопочки соціальних мереж. І от саме біля них є кнопочка на ютуб.

Якщо її натиснути, то можна одразу ж потрапити на популярний відео сервіс та переглянути відео зі мною.

Цей пост ще не є останнім на сьогодні. Вже за мить очікуйте розповідь про новинку, яку нещодавно приймали у Львові.

Вам думаю сподобається, тому залишайтеся з нами…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*