Цьогоріч футбольного турніру “Чернігівське fan cup″ не буде - Блог про Львів

Цьогоріч футбольного турніру “Чернігівське fan cup″ не буде

Чернігівське-2015

Черговий день завершується, Воробус мав сьогодні дуже багато роботи, тому лише пізно ввечері спробує оновити ваш улюблений ресурс.

Вже за кілька хвилин ми будемо говорити за спорт, а також за транспорт міста. На цей раз велосипедний.

Проте, розпочнемо таки зі спорту, адже рівно рік тому автор блогу вперше приймав участь у турнірі серед фанатів під назвою «Чернігівське» з такого виду як футзал.

Правда тоді за регламентом у полі грало не чотири, а п’ять гравців і м’яч був значно більшим, але суть справи від того не міняється.

Воробус недаремно згадав турнір «Чернігівське», адже як можна забути таку подію. Йде якось на днях ваш покірний на роботу, зустрічає капітана команди «Реанімація» і, звісно, що я почав питатися його, а чи будуть цьогоріч подібного роду змагання.

Колега подумав, посміхнувся і сказав наступне, далі цитую: «На жаль, Ігоре, як мені сказали організатори цього року подібного фанатського турніру не буде. Торговельна марка Чернігівське чи то через кризу, чи то через інші причини вирішила не виділяти гроші на проведення турніру у 2015 році».

Воробус ніяк не хотів вірити у подібні речі й наступного дня вирішив зв’язатися із організатором турніру від популярного пива у Львові. Чоловік також підтвердив, що цей рік вони пропускають, а от як буде з фанатами і футболом у 2016 час покаже.

Також читайте:   Перспективна молодь з високими сподіваннями. U-17. Перша ліга. Частина третя

Шкода, адже подібного роду турнірі завжди привертав увагу простих вболівальників, які не так приходили на штучні поля здобути перемоги, а просто весело провести час.

Щоб так не було сумно, ближче до завершення публікації згадаю минулорічний турнір під назвою – «Чернігівське».

Тоді, автора блогу чисто випадково запросили виступати за команду «Реанімація». Саме назва вже починає веселити, а коли я ще й подивився з ким мені доведеться грати в команді, то настрій ще більше піднявся.

Це не є люди-професіонали футболу як це часто трапляється на різних турнірах, а дійсно аматори для яких гра у футбол – це відпочинок від важких трудових буднів.

З 4-ох матчів у групі ми три програли фактично без шансів. Проте, на останній ми таки зібралися і зуміли хлопнули дверима.

Пам’ятаю тоді навіть нашу команду відзначили призом глядацьких симпатій.

Щодо Воробуса, то на турнірі, вважаю, відіграв досить таки сильно, в кінці отримав пиво і футболку, яку ще досі зберігаю.

Файно було тоді…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*