Як доїхати та виїхати з Мислівки та Осмолоди - Блог про Львів

Як доїхати та виїхати з Мислівки та Осмолоди

Як доїхати в Карпати

Подорожувати – завжди добре, тим більше якщо їхати досліджувати наші рідні Українські Карпати.

Але, досить часто виникають проблеми із добиранням. Чудово коли є власний транспорт, який довезе вас куди захочете.

Гірше, коли треба чекати на транспорт, який собі може їхати як хоче. Хоча, з теперішніми цінами на пальне ще спірне питання чи вартує таки їхати власним транспортом.

Воробус нещодавно здійснив подорож озерами Аршиці і можу сміливо розповісти про те, як ми добиралися.

Так от, починали ми свою подорож у Мислівці, а завершували в Осмолоді – селі, звідки виїхати дуже й дуже важко.

Проте, таки можливо…

Як же заїхати та виїхати із цих популярних сіл?

Мислівка

З нею набагато простіше. Сюди точно їдуть автобуси: Львів – Хуст та Львів – Тячів. Ми, скажімо, їхали тим «басом», що відправляється з головного вокзалу близько 7 години 15 хвилин зранку.

В розкладі пише, що є ще автобус на Хуст о пів на 9 годину ранку, але ми ним не їхали.

Виїхати з Мислівки складніше, але реально. Якщо бути біля дороги, що веде на дачу Медведчука з пів 12 і до пів 3 дня, то автобуси в цей час курсують і не один. Плюс, сюди часто приїздять грибники, які можуть підкинути вас до тієї ж Долини.

Осмолода

З цим селом виникають дуже і дуже великі проблеми. Як відомо, звідси можна йти і на Синевир, і на Грофу, і на Молоду, і на Росохан.

Також читайте:   ДТП на Пасічній (відео)

А нормального транспорту тут як такого нема. Вже давно ходять серед туристів історії, що водій маршрутки в Осмолоді інколи не виїздить на рейс, а залишається ночувати в коханки.

Тим не менше, в це село доїхати можна і тим більше виїхати.

Кожного дня тут автобус курсує двічі на день. Перший раз він відправляється о 10 годині 20 хвилин, а другий о 17 годині.

Ми, скажімо, їхали тим, що їде ближче до вечора і приблизно перед 20 годиною виїхали на трасу, що сполучає Івано-Франківськ та Львів.

Так от, одразу ж після нашої маршрутки хвилин за 10-15 проїжджає автобус Івано-Франківськ-Львів. Пити пиво аж ніяк не можна йти, бо можна залишитися так і ночувати на трасі.

Також звідси курсує транспорт і до Долини.

Розклад

Що ж до зворотнього шляху, то на перехресті дороги на Львів та дороги Осмолоду, автобус Калуш-Осмолода приблизно можна зустріти після 10 години ранку, а також перед ближче до 15 години дня.

Головне бути уважним.

Хай щастить… І, насамкінець скажу, що дорога до Осмолоди в дуже жахливому стані. Якби Воробус мав дівчину звідти, то би з глузду з’їхав. 😀

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*