Футбол. Чемпіонат України. Олімпік 0:1 Карпати (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Олімпік 0:1 Карпати (відео)

Олімпік-Карпати

У третьому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати поїхали грати в гості до Олімпіка.

А, як відомо, ця команда проводить свої домашні поєдинки у місті Києві, хоча протягом гри відчувалася більше підтримка фанів зі Львова, яких приїхало в столицю достатньо таки багато.

Приємно, що сьогодні вдалося перемогти з рахунком 1-0.

Та, про все, по-порядку.

Отже, після перемоги в минулому турі над дніпродзержинською Сталлю команда, яку тренує Ігор Йовічевіч їхала в гості до Олімпіка з однією метою – перемогти та перервати свою 12-ти матчеву безвиграшну серію у матчах на виїзді.

Це таки вдасться зробити. Хоча, по грі я би не сказав, що зелено-білі аж таку велику мали перевагу над своїм опонентом.

Якщо глянете статистику після гри, то побачите, що Карпати завдали за цілу гру лише один удар у площину воріт і то він виявився влучним. Феноменальна результативність нашої команди.

Відбувся цей момент в середині першого тайму, коли пішов навіс у штрафну на Худоб’яка, Ігор м’яч обробив, віддав його на хід Кожанову, Денис як в школі обіграв захисника Олміпіка і невідпорно пробив у кут воріт.

А до цього часу більше атакували господарі поля, які старалися багато комбінувати. Проте, щоб сказати що до реальних нагод доходила справа я би не сказав.

Також читайте:   Чи зможе Шахтар пройти Боруссію?

Інколи ваш автор почав засинати.

Десь думав, що у 2-ому таймі ситуація на полі зміниться, але нічого подібного.

За другу 45-ти хвилинку, що Олімпік, що Карпати мали по одному моменту. В першому епізоді «левів» підстрахував кіпер – Мисак, а після удару Голодюка «шкіряний» полетів вище воріт.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу нашої команди з рахунком 1-0 і це означає, що саме Карпати набирають три залікові пункти і, увага, виходять на третє місце в турнірній таблиці.

Поступається команда зі Львова поки що лише київському Динамо та донецькому Шахтарю. Коли ви ще таке побачите?

Ну, принаймні до завтрашнього дня точно, поки не будуть зіграні решта поєдинків третього туру.

А наступний, 4-й тур чемпіонату, до слова, відбудеться рівно за тиждень. Львівські Карпати свій поєдинок цього туру проведуть в суботу, 8 липня вдома проти одеського Чорноморця.

Початок цієї гри о 19 годині 30 хвилин.

Вболіваємо за нашу команду, бажаємо їй перемоги, а насамкінець, пропоную переглянути відео забитого голу у ворота Олімпіка:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*