Футбол. Ліга Чемпіонів. Рапід 0:1 Шахтар (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Чемпіонів. Рапід 0:1 Шахтар (відео)

Рапід 0-1 Шахтар

Черговий день наступив і розпочнемо таки зі спортивних тем.

Як і обіцяв Воробус, одразу ж після завершення футбольного поєдинку між Рапідом та Шахтарем, який проходив в Австрії поділюся своїми враженнями від гри.

Вже, традиційно, всіх моментів поєдинку описувати не буду, бо думаю і так люди дивилися гру, а просто зосереджуся на декількох деталях.

Підтримка вболівальників

Не знаю чи в когось є така палка підтримка як в австрійців. Пам’ятаю колись дивився гру за участю національних збірних Австрії та Швеції, то на стадіоні якраз в Австрії яблуку не було де впасти. Люди тут футбол люблять і це, навіть незважаючи на те, що їхні команди не завжди грають так як треба.

От і у вчорашньому поєдинку атмосфера на стадіоні була чудовою. Так би в Україні?

Вихід Фреда

Головний тренер Шахтаря – Мірча Луческу дуже ризикована людина. Ще перед матчами з Фенербахче було повідомлено про вживання футболістом української команди забороненого препарату, але його як тоді поставили у склад, так і вчора за нього теж не забули.

Щоб часом згодом цей же Фред боком не виліз.

Страшна травма Степаненка

Також читайте:   Футбол. Підсумки об'єднаного турніру в Ізраїлі

Футбол ніби ми любимо, але коли дивишся які травми отримують гравці, то розумієш, що це таки травматичний спорт. От і у вчорашньому поєдинку в кінці першого тайму відбулося серйозне зіткнення між Тарас та гравцем команди Рапід.

Як наслідок, «опорника» Шахтаря забрали з поля на ношах і як потім виявиться йому навіть відняло один бік.

Досвід є досвід

Українська команда вчора це вкотре довела, коли просто на класі обіграла Рапід. Так, господарі поля старалися, багато комбінували, але ж то моментів було обмаль. Лише один раз кіпер П’ятов по-справжньому врятував свою команду.

А так, особливої переваги господарі поля не мали.

Шанси на прохід в груповий етап Ліги Чемпіонів

Думаю, що в Рапіда їх вже нема. Це команда для Ліги Європи, а не для Ліги Чемпіонів. А от Шахтар завдяки своєму досвіду швидше за все подарує ще 6-ть поєдинків найвищого рівня своїм вболівальникам.

Як буде насправді, побачимо вже наступного вівторка, 25 серпня коли у матчі-відповіді на стадіоні «Арена Львів» між собою зійдуться ці команди знову.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитого голу у вчорашньому поєдинку між Рапідом та Шахтарем:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*