Футбол. Ліга Чемпіонів. Рапід – Шахтар. Прев’ю - Блог про Львів

Футбол. Ліга Чемпіонів. Рапід – Шахтар. Прев’ю

Рапід - Шахтар

Вчора та сьогодні у Європі великі футбольні дні. А все тому, що проходять поєдинки кваліфікаційного раунду до такого турніру як Ліга Чемпіонів.

Звісно, що вся увага українських вболівальників футболу прикута до представника від України у цих змаганнях – донецького Шахтаря.

Команді, яку тренує Мірча Луческу за вихід у груповий етап змагань випала нагода позмагатися із «темною» конячкою турніру – австрійським Рапідом.

Які прогнози на це протистояння, передбачені розклади команд, котирування букмекерів та традиційний прогноз від Воробуса читайте далі.

Отже, після того як «гірники» на першій стадії кваліфікації Ліги чемпіонів пройшли розрекламований турецький клуб Фенербахче, в наступній стадії змагань на них очікує протистояння із Рапідом.

Здавалося б суперник не надто сильний, але ж якщо так подумати, то не може слаба команда вибити із турніру клуб з Голландії – амстердамський Аякс, який з року в рік грає в груповому етапі найсильнішого європейського футбольного турніру.

А австрійцям це таки вдалося. Вдома була зафіксована нічия 2-2, а ось на виїзді Рапід несподівано був сильнішим 3-2.

Чого слід очікувати у сьогоднішньому матчі в Австрії?

Чесно, навіть не знаю чого. Думаю, що господарі поля будуть грати максимально грамотно в обороні і при першій же нагоді контратакуватимуть.

Також читайте:   Гранд ліга ОАКЛ. «Галицька здоба» вирвала перемогу в «Княжого ринку»

Шахтарю ж буде непросто, адже їхній коник – це гра якраз на контратаках. Та, і як показали останні поєдинки команди з Донецька, проблеми в нападі в нашої команди є і то серйозні.

Котирування букмекерів

Трошки більші коефіцієнти дають на перемогу Рапіда. Але, в переважній більшості всі ставлять на нічию.

Стан справ у командах

У складі Рапіда Воробус гравців окрім воротаря не знає. Тому, щось сказати про них я не можу. А от в Шахтаря сьогодні ввечері не зіграє точно Ордець та Ферейра, які травмовані.

Щодо традиційного прогнозу автора блогу на цю гру, то я думаю, що сьогодні українська команда має перемагати. Великого рахунку не буде, приблизно прогнозую 2-1 на користь команди Шахтар.

Як буде насправді, побачимо вже зовсім швидко. Початок поєдинку запланований на 21 годину 45 хвилин і пряму трансляцію гри можна буде переглянути на телеканалі «Україна» або «Футбол».

А вже завтра очікуйте на публікацію про враження від цього поєдинку.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*