Футзал. Енергія лише третя на Кубку Свободи-2015 - Блог про Львів

Футзал. Енергія лише третя на Кубку Свободи-2015

Кубок Свободи-2015

Все-таки, що не кажіть, а любителі футзалу вже встигли заскучати за грою «5 на 5». Причина відсутності офіційних футбольних поєдинків думаю відома – міжсезоння.

Команди готуються до нового футзального сезону від якого навіть не знаю чого очікувати. Багато команд знову ж таки покинули провідні гравці. На їх місце прийшли нові і не знати як вони гратимуть у найсильнішому дивізіоні.

Тим не менше, що маємо – те маємо.

З 14 по 16 серпня у місті Хмельницький відбувався вже традиційний турнір «Кубок Свободи-2015».

У ньому взяло участь чотири команди: господарі майданчику – команда «Спортлідер», львівська «Енергія», івано-франківський «Ураган», а також новачок елітного дивізіону – херсонський «Продексім».

Звісно, що нас найбільше цікавили матчі за участю «енергетиків». Яким постане колектив зі Львова у новому сезоні, адже хто не знає скажу, що команду в це міжсезоння покинув ряд провідних футзалістів: Кордоба, Багряк, Струк.

На їх зміну прийшли Коваль, Маринюк, Миколюк. Але, як на мене, це не ті виконавці, які можуть гідно замінити людей, які грали минулого сезону.

Вже у першому поєдинку на «Кубку Свободи-2015» це відчувалося. Господарі паркету – команда «Спортлідер» переграла нашу команду по всіх статтях. Кінцевий рахунок – 5-2.

В другому поєдинку турніру «Енергія» зустрічалася із «Ураганом». Франківців також покинули гравці. Той же лідер, ветеран колективу – Сімка, Миколюк, кіпер Колток.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Енергія 2:1 Локомотив (відео)

Але, від того воно і є дербі щоб ним захоплювалися вболівальники обидвох команд і не лише.

У цьому матчі на один гол забили більше «енергетики» і у підсумку перемогли 4-3.

Ну, а в останньому поєдинку турніру нам простояла команда з Херсону за яку грає безліч відомих гравців і найголовніше тренує відомий у минулому гравець – Ігор Москвичов.

При всій повазі до команди «Продексім» скажу, що цю команду навіть така «Енергія» як зараз мала перемагати. Наші гравці це і робили, вели походу гри в два голи, а потім чи то розслабилися, чи подумали що переможуть дуже легко за що і поплатилися.

Футзалісти з Херсону рахунок зрівняли і навіть більше, могли в кінці гри ще й здобути перемогу.

Та, не судилося. Підсумковий рахунок зустрічі 2-2.

А що це означає? А те, що «Енергія» була близькою до перемоги в турнірі. Натомість у підсумку задовольнилася лише третім місцем.

Перемогу ж в турнірі здобула команда з Івано-Франківська, яка один раз перемогла, один раз зіграла внічию і один раз програла якраз саме команді зі Львова.

Друге місце за «Сплортлідером». Ну, а останнє місце на турнірі посіла команда «Продексім», яка, увага, жодного разу не програла.

Фото: sportlider.km.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*