Футзал. Воробус вдало дебютує за команду “Нові Імена” - Блог про Львів

Футзал. Воробус вдало дебютує за команду “Нові Імена”

Воробус дебютує

Довгоочікувані вихідні наступили, погода потрохи стабілізувалася. Тому, не те що можна, а треба вилазити із-за комп’ютерів та більше гуляти на свіжому повітрі.

Саме так і робить ваш покірний автор. То ж не дивуйтеся, що «свіжі» публікації у вихідні дні будуть з’являтися ближче до вечора.

Не гаймо часу, а поїхали…

Розпочнемо із справ футзальних. Справа у тому, що після того як Воробус на тижні забив фантастичний гол на Кубку Лева-2015, на цьому я не зупинився.

Вже сьогодні у перший день серпня на мене очікував дебют за нову команду – «Нові Імена», яка цього літа виступає у другій лізі аматорського футзалу Львівщини.

Заявили мене, починаючи із початку другого кола, але мій дебют таки відбувся лише сьогодні.

З ким грали «Нові Імена», чи задоволений своїм дебютом ваш автор та чи є шанси у моєї нової команди здобути перемогу у першості читайте далі.

Не сказав би що ця команда для мене нова, адже майже щотижня з гравцями з команди «Нові Імена» тренуюся. Тому, як не крути, а практично всіх футзалістів я знаю, а їхнього капітана – Володимира Крупчука найбільше.

Сьогоднішнім нашим суперником була команда під назвою – «Львівські Резерви». Займає на даний момент цей колектив останнє, 7-е місце в турнірній таблиці. Проте, тим не менше, грати із такими командами дуже небезпечно.

Зайва недооцінка суперника може потім дорого коштувати.

Важливим в ігровому плані для «Нових Імен» цей поєдинок був ще тим, що якщо ми би і тут втратили очки (у попередній двох турах команда двічі програла), то фактично би позбулися всіх шансів на перше місце в першості.

Також читайте:   Не встиг відновитися як сезон завершився (думки Воробуса про виступ у першій лізі)

Тому, хлопці на гру вийшли налаштованими і вже до середини першого тайму було вирішено долю цього поєдинку, коли у ворота суперника було відправлено 6-ть м’ячів, на які згодом «резерви» відповіли лише двома.

Початок другого тайму мені явно не сподобався. Не люблю таких рахунків після першої 20-ти хвилинки, тому що потім команда розслабляється.

Так сталося і у нашому випадку. «Нові Імена» забили 7-й гол, а потім розслабленість, багато обрізок, два пропущених голи ледве не вибили команду з колії.

Але, наші гравці таки зуміли зібратися і згодом просто таки не залишили жодних шансів своєму супернику.

У підсумку, 9-4 на користь команди «Нові Імена». І саме ця перемога дозволила нам зрівнятися по очках із колективами «Здвиг» та «Бастіон-2» по очках у боротьбі за 1-е місце в турнірній таблиці.

До завершення чемпіонату залишається 2 тури і якщо ми хочемо здобути чемпіонство, то треба свої матчі вигравати.

Щодо гри Воробуса, то пропустив я сьогодні 4 голи. Не сказав би що аж так сильно в них винен, але, чесно, міг би зіграти трохи впевненіше.

Все-таки, з часом розслабленість цілого колективу перекидається і на воротаря.

Будемо старатися в інших поєдинках…. якщо довірять місце в основному складі.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*