На матчі між Шахтарем та Фенербахче буде аншлаг - Блог про Львів

На матчі між Шахтарем та Фенербахче буде аншлаг

Всі квитки на гру продано

Сьогодні у Європі й у Львові, зокрема великий футбольний день. Справа у тому, що на стадіоні «Арена Львів» у рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів між собою зіграють донецький Шахтар та турецький клуб – Фенербахче.

Хто не знає, тим нагадаю, що минулого тижня ці команди зустрічалися на полі турків і ця гра тоді завершилася сухою нічиєю 0-0.

Можна не сумніватися, що сьогодні поєдинок буде ще більш безкомпромісним.

Шахтар кожного року грає в груповому етапі найпрестижнішого футбольного турніру і будь-що хоче туди потрапити, а Фенербахче після дворічної паузи (клуб «вигнали»з євро кубків через підозру в договірних матчах) накупив іменитих гравців і також хоче пройти якомога далі.

Ще кілька днів тому, коли дивився на білетну схему продажу квитків на офіційному сайті футбольного клубу Шахтар, то думав, що аншлагу на стадіоні не буде. Перепусток на гру купляли мало і навіть скажу більше, думав що не те що повного стадіону, а навіть половини не буде.

Вже вчора люди чи то прокинулися зі сплячки, чи лише зрозуміли, що незабаром у Львові великий футбол, але квитки почали змітати із шаленою швидкістю.

Тому, вже зараз (за 5-ть годин до початку матчу) можу достеменно сказати, що сьогодні, 5 серпня на львівському стадіоні «Арена Львів» буде аншлаг.

Також читайте:   ФК «Галицька здоба» - переможець «Кубка Покрови 2022»

Одразу ж можна пригадати слова головного тренера та багатьох гравців команди Шахтар, що їх у місті Лева ніхто не підтримує.

Ще й як підтримує, в іншому випадку би люд не розкупив всі білети.

Так, інтерес підігріває те, що це Ліга Чемпіонів, але все ж. На ту ж лігу Європи де грав Металіст ніхто не ходив.

Не забуваймо, що до стадіону можна доїхати так званими шатл-басами, які курсуватимуть із вулиці Шота Руставелі, а також від кінотеатру імені Олександра Довженка.

Так як я вже заговорив про футбольний поєдинок між Шахтарем та Фенербахче, то напишу в кінці свій традиційний прогноз, який дуже рідко збувається.

Так от, думаю, що сьогоднішня гра завершиться перемогою «гірників» із рахунком 2-0. Гравці Шахтаря швидко відкриють рахунок в грі, гості будуть робити спроби відігратися, але це їм не вдасться.

Натомість в кінці гри таки все завершиться логічним голом знову ж таки від гравців Шахтаря.

Як буде насправді, побачимо вже зовсім скоро, а саме, починаючи із 21 години 45-ти хвилин, коли розпочнеться матч.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*