“Нові Імена” – переможець другої ліги аматорського футзалу Львівщини сезону 2014/2015 - Блог про Львів

“Нові Імена” – переможець другої ліги аматорського футзалу Львівщини сезону 2014/2015

Нові Імена

Вчора, 15 серпня свій черговий поєдинок у рамках другої ліги аматорського футзалу Львівщини проводила команда за яку віднедавна грає і Воробус – «Нові Імена».

Матч мав особливу ізюминку, адже у випадку перемоги нашої команди над колективом «Старява» і втрати очок головного конкурента за чемпіонство – колективу «Здвиг», ми ставали би чемпіоном другої ліги.

Але, треба було ще виграти, тому на гру цю гру наш колектив налаштовувався по-особливому.

Перед грою з колективом «Старява» стало відомо, що наш конкурент у боротьбі за перше місце – «Здвиг» зробив наш приємний сюрприз поступившись команді – «Невгамовні-2».

Звісно, це нас повеселило, але і свою гру треба було не програти. А розпочали ми невдало. Гравці команди «Старява» грамотно сіли в оборону і грали переважно на контратаках, одна з яких всередині першої 20-ти хвилинки завершилася голом.

На деякий момент у повітрі «запахло смаженим». Проте, вдалі заміни (варто віддати належне гравцям нашої команди, які в останні три тури збиралися фактично у повному складі) зуміли повернути русло гри в нашу сторону.

Дуже в цьому плані допоміг гол Сергія Нікітіна, який прийняв м’яч після навісу у штрафну і не опускаючи його на землю прокинув повз кіпера команди суперника.

Також читайте:   Євро-2022 (U-19): Португалія приєдналась до учасників фінального етапу

А коли рахунок став 2-1 на нашу користь, то і взагалі стало грати набагато легше.

«Старява» вже з початку другого тайму всіма силами пішла вперед і якраз цього ми чекали. Гравці «Нових Імен» почали просто ловити суперника на контратаках.

Як наслідок, ми забили ще 5 голів без відповіді.

Зіграв в цьому матчі і Воробус, який вийшов у другому таймі на заключні сім хвилин гри і не пропустив що мене також порадувало.

Фінальний свисток поєдинку гравці команди «Нові Імена» зустріли в ейфорії. Все-таки, не кожного дня команда виграє золоті нагороди. Нехай у другій лізі, але все рівно приємно.

Потім були: коло переможців, фото напам’ять, святкування перемоги. Саме ж нагородження переможців буде відбуватися приблизно 29 серпня.

Де саме це відбудеться і про саму церемонію ми розповімо вже у найближчих публікаціях на блозі.

А поки що оголошую список футзалістів, які стали переможцями змагань другої ліги аматорського футзалу Львівщини у складі команди «Нові Імена»:

Сергій Нікітін
Тарас Николишин
Володимир Ільків
Антон Тесленко
Роман Пенгрин
Тарас Михайлинин
Ігор Воробій
Володимир Великий
Олесь Великий
Іван Яцина
Тарас Копій
Дмитро Нітарський
Ну, і капітан команди – Володимир Крупчук.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*