Обережно, кишковий грип наступає!!! - Блог про Львів

Обережно, кишковий грип наступає!!!

Кишковий грип

Робочий тиждень потрохи підходить до завершення і вже за яку годину-другу на нас очікуватимуть вихідні. А вони, до слова, цього разу мають бути тривалими.

Пов’язано це із тим, що у понеділок, 24 серпня Україна святкує своє день народження. Офіційно це свято звучить так – День Незалежності України.

Відповідно, і вихідних у нас з вами буде більше.

Звісно, що скористатися нагодою поїхати кудись Воробус не міг, тому, ще задовго до вказаної дати запланував собі чергову подорож в гори.

Здається вже й компанію зібрав, місце вибрали, а тут раз і мене підкосила хвороба, яка швидше за все залишиться вашого покірного відпочивати у Львові.

Яка така хвороба вразила Воробуса?

Ще на початку тижня по приході додому відчув болі в животі, які згодом супроводжувалися нудотою, блюванням і так далі.

Ну, подумав собі, з ким не буває. Погода зараз така, що отруїтися може кожен. За день-другий мені мало би полегшати. Але, дні минали, а покращення здоров’я явно не було.

Звернувся до лікарів і ті мені сказали, що останнім часом люди жаліються на болі в животі, які супроводжуються блюванням, проносами, поганим самопочуттям, дискомфортом у животі, різкими перепадами тиску.

Також читайте:   Моральна доступність дітей

А офіційно ця хвороба має назву – кишковий грип.

Думав, що це лише у Воробуса такі проблеми зі здоров’ям. Але, поспілкувавшись із рідними, знайомими, співробітниками зрозумів що ця хвороба поширена і останнім часом масово вражає наших людей.

Далі цитую слова мами одного мого приятеля: «Прийшла з роботи, ніби все їла свіже, відчула болі в животі і почалося…. блювання, погане самопочуття, понижений тиск… Добре що вчасно зреагувала, поїхала в лікарню і мені поставили крапельницю. За день-другий я вже була в нормі і потрохи почала їсти».

Воробус крапельниці не ставив, від того і хвороба у мене так довго тримається в організмі.

Тому, вже зараз можу сказати, що якщо ви лише відчуваєте що з животом не так, одразу ж звертайтеся до лікарів. Нехай саме вони поставлять правильний діагноз і при можливості прокапають.

Тим самим ви не дасте хворобі розвиватися. Ну, і не забувайте за засоби гігієни: мийте часто руки, особливо коли повертаєтеся з роботи, їхали у маршрутці тощо.

Щодо автора блогу, то як би я цього не хотів, а таки прийдеться мені схоже провалятися кілька днів на дивані.

Так вже ся стало…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*