Проспект Свободи закрили на ремонт до 1 жовтня? - Блог про Львів

Проспект Свободи закрили на ремонт до 1 жовтня?

Ремонт проспекту Свободи

Кілька днів тому в місті знову ж таки виник транспортний колапс. Відчув його на собі й ваш автор коли з самого ранку їхав на роботу.

Спілкувався з іншими людьми і думав чого ж це так важко було в день вівторка проїхати через центр нашого міста. Зокрема, на вулиці Личаківській були такі корки, що люди від безвиходу брали і виходили з салонів транспортних засобів та йшли пішки.

Аж потім вже хтось сказав, що причиною заторів є початок ремонтних робіт на проспекті Свободи. О на маєш, мер міста – Андрій Садовий знову розійшовся.

Хто, хто, а він любить в літню пору року попереривати кілька вулиць одразу ж.

У вівторок Воробус не мав часу щоб піти на проспект Свободи і глянути що там і як роблять по причині відсутності вільного часу. А от вчора така нагода таки трапилася.

Ваш покірний проходив центром «транзитом» і був здивований виконанням робіт.

Що я там побачив?

Десь приблизно від готелю «Жорж» і до вулиці Гнатюка важка техніка знімає шар асфальту. А де це вже зробили починають розривати ще глибше.

Добре, що рух трамваїв через центр не заблокували. Цей, як і кусок дороги від вулиці Коперніка і до фігури Діви Марії залишили у спокої.

Також читайте:   Якою буде погода на Великодні свята?

Які роботи будуть виконані у центрі Львова?

Має відбутися відновлення дорожнього покриття на бруківці, будуть облаштовані в’їзди з мозаїчного каменю, ремонт тротуарів із влаштуванням гранітної плитки, влаштування 247 півкуль, велодоріжок, протяжністю у 444 кв. м та дренажу.

І це ще не все, адже по ходу ремонту мають ще спершу перевлаштувати оглядовий колодязь та влаштувати «глухі» колодязі на існуючому колекторі, перевлаштувати каналізаційні випуски будинків із влаштуванням проміжних колодязів перед підключенням.

Які терміни виконання робіт?

Офіційно було заявлено, що проспект Свободи мають відкрити після ремонту до 1 жовтня 2015 року. Але, щось ваш автор в це дуже і дуже мало вірить.

Надворі вже середина серпня, а роботи в центрі непочатий край. Плюс, я щось там великої кількості робітників не бачив.

Як ставиться Воробус до всіх цих ремонтів?

Враховуючи, що в країні зараз криза, в місті й так ремонтують велику кількість об’єктів, будуть трамвай на Сихів, я думаю, що ремонт зараз є зайвим.

Велосипедні доріжки почекають, а покриття на проспекті Свободи було ще не таким поганим як здається. Сподіваюся, що, нарешті міська влада зробить нормально тротуар навпроти пам’ятника Міцкевичу.

А то банк щось там зробив, але не так як треба.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*