Спортивний зал ветеринарного університету колись зроблять? - Блог про Львів

Спортивний зал ветеринарного університету колись зроблять?

Зал ветеринарного університету

Вихідні минули, пройшли вони у Воробуса феєрично. Але, якби там не було, сьогодні в день понеділка таки треба було збиратися на роботу.

Роботи було багацько, тому лише зараз ваш покірний спробує порадувати вас черговими публікаціями.

Розпочнемо із моєї улюбленої теми – спорту. Хоча, у даній публікації традиційних оглядів не буде, а буде піднята тема організації заняття спортом.

Так от, всі добре знають такий львівський навчальний заклад як Університет ветеринарної медицини та біотехнологій.

Якщо глянути його історію, то можна побачити, що колись і зараз – це зовсім різні речі. На території закладу і погуляти є де, й за озером дивляться, і навчальні корпуси відновлюють.

Одним словом, «вони працюють». Та нехай би собі там, але є одна маленька проблема. Хоча, вже зараз її можна назвати великою.

Увага, минуло вже рівно два роки від того часу як там роблять спортивний зал. Мені здається, що Воробус до цього часу вже би сам постелив цю підлогу.

А коли закривали зал на капітальний ремонт, то називалися різні терміни його здачі: пів року, рік, ну, максимум півтора.

Що ми бачимо зараз? Зробили лише половину залу і на цьому проект «заморозили». На днях ваш автор навідувався у спортивний зал ветеринарного університету.

Також читайте:   Самотні люди, хто вони?

Прийшов я туди інкогніто, поспілкувався з охоронцями, викладачами, само собою зробив кілька фотографій. Ось що можу сказати.

По моїх мірках, до березня місяця ремонт точно не завершать. А все через банальну халатність.

Кажуть люди, що на початках все робили добре, керівництво університету запросило досвідчених майстрів, вони ретельно стелили паркет, а потім їм банально не заплатили як обіцяли і вони на цю роботу плюнули.

Не дивно, що постелено було лише пів залу. Зараз же завезли другу частину матеріалів, ніби то все мається стелитися, а робочих то банально нема.

Особисто я всередині робочого дня там не бачив нікого. А коли глянув як там стелять другу частину залу просто жахнувся. Це смішно, дошки вивернені, поздувалися….

От тобі державні кошти, от тобі майбутній навчальний рік, от тобі халатність… Дивно, чому ЗМІ вже давніше не зробили репортаж про цей проект.

Побачимо як буде ситуація із залом розвиватися далі. Скоро зима і цікаво мені де знову будуть займатися студенти? Можливо їм на допомогу стане той же зал комерційної академії?

Хоча, навряд чи …. А так, прикро дивитися на ці руїни. Це вже не город з картоплею, а якесь мінне поле.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*