Стартував традиційний Кубок Львівщини-2015 з футзалу - Блог про Львів

Стартував традиційний Кубок Львівщини-2015 з футзалу

Кубок Львівщини-2015

Вчора у Львові стартував вже традиційний передсезонний турнір з футзалу під назвою – «Кубок-Львівщини-2015».

Цьогоріч участь у змаганнях беруть 8 команд, а саме: львівські Енергія, Княжий Ринок, Львів Юнайтед, рівненський Кардинал, івано-франківський Ураган, київсько-луганський колектив ЛТК-ІНБЕВ, молодіжна збірна України, а також хмельницький Спортлідер.

Вчора ваш покірний особисто відвідав два поєдинки (Енергія-Ураган та Спортлідер – Львів Юнайтед), а також взяв участь в офіційній церемонії відкриття на яку завітав сам голова федерації футболу Львівщини – Ярослав Грисьо.

Перші враження від турніру

Приїзд багатьох команд до міста Лева завжди викликає зацікавленість у місцевої публіки. От і вчора на поєдинку між Енергією та Ураганом було дуже багато людей. І це в той час (початок о 16 годині), коли більшість людей працює на роботі.

Рівень команд

Він мене, чесно, дещо розчарував. Скучнувато… Все-таки, колись на Кубок Львівщини приїздили російські, польські, грузинські клуби. А тепер їх замінюють місцеві команди, які недотягують до команд екстра-ліги.

Плюс дивним для мене є той факт, що той же Ураган відпустив у молодіжну збірну аж шістьох своїх гравців. Я все розумію, «молодіжку» теж треба награвати, але ж і чемпіонат на носі.

Також читайте:   Олімпіада - 2010 стартує

Від того і видовищність втрачається. От для прикладу, у матчі з Енергією франківській команді не вистачило якраз збірників.

От хто реально сподобався – це молодіжна збірна України. Думаю, що колектив очолюваний Олександром Косенком і виграє цей турнір.

Прикро за Кардинал. Якщо вже їхній президент Володимир Валявка виходить на паркет у свої 41, то напевно в команди є великі проблеми з фінансами.

Церемонія відкриття

Приїхав на неї сам голова футболу Львівщини, особливого пафосу не було: слова привітання, виконання гімну України тощо.

Єдине що не сподобалося, так це те, що чомусь гравців команд обернули до глядачів спинами.

Церемонія відкриття

Результати першого та другого ігрових днів

Вчора, 26 серпня Енергія мінімально (3-2) перемогла Ураган, Княжий Ринок несподівано обіграв лугансько-київський колектив ЛТК ІНБЕВ, молодіжна збірна України каменя на камені не залишила від рівненського Кардиналу (7-0), а Спортлідер прогнозовано переміг аматорів з Львів Юнайтед.

Останні бажанням сподобалися, а от грою не дуже. Все-таки, клас гравців хмельницького колективу куди вищий.

А вже сьогодні, 27 серпня Ураган із рахунком 6-3 обіграв Княжий Ринок, а Львів Юнайтед вкотре поступився, на цей раз нашій «молодіжці».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*