Трамвай на Сихів до Нового року – це утопія? - Блог про Львів

Трамвай на Сихів до Нового року – це утопія?

Трамвай на Стуса

Будівництво трамваю на Сихів у місті Львові триває. Розмов про роботи на ділянці від вулиці Стуса і аж до Санта-Барбари вже ходить стільки, що невідомо кому вірити.

Зокрема, влада міста запевняє людей, що до кінця року електротранспорт таки поїде на Сихів, люди ж кажуть, що нічого подібного.

Незабаром (25 жовтня 2015 року) будуть відбуватися вибори і само собою, що влада міста хоче хоч якось набити собі рейтинг. Не будуть же посадовці казати, що вибачте, але трамвай буде аж наступного року. Цього щось не виходить.

Воробус вирішив довго не мудрувати і поїхати на місце будівництва особисто щоб подивитися на власні очі що там і як.

Моя подорож розпочалася із вулиці Снопківської на яку я приїхав на автобусі. Там вже облаштували нові велосипедні доріжки. Ідея непогана, але якби ще рагулі не ставили на них свої автомобілі, то було би значно краще.

Та, нас більше цікавить будівництво трамвайної колії, а роботи по її виконанню інтенсивно відбуваються в районі кінця трамваю №4.

Приходжу на місце і бачу, що тут тривають роботи по облаштуванню розвороту. Виявляється трамвай як і колись тут також буде розвертатися. Це на випадок того, якщо на Стуса виникнуть проблеми.

Хоча, можливо й трамвай №4 також збережуть. Чому б і ні?

Також читайте:   У Львові почав курсувати трамвай у вишивці

Йдемо далі. По ліву сторону вулиці робітники «шукають» мамонтів у колодязях. Напевно міняють мережі чи що? Пробую запитати в робітників, які якраз сидять на перекурі, але побачивши що я пробую робити фото одразу ж неохоче йдуть на контакт.

За те, радий спілкуванню чоловік пенсійного віку, який з радістю ділиться своїми вреженнями від будівництва. Далі цитую:

«Нічого до Нового року не зроблять. Ви підіть ще вище, в район стадіону Україна і подивіться скільки там ще робіт, за Сихів мовчу. Всі ж добре знають які проблеми там з ринком на Санта-Барбарі».

Слухаю старшу людину і йду далі. На ділянці від «Динамо» і до входу в парк «Залізна Вода» вже є прокладена колія, а от далі починаються руїни.

Ремонтні роботи

На Стуса навезли стільки техніки і щось там так копають, що здається мені цю яму будуть заривати ще 10-ть років.

Пост міг би завершити якби не вчорашня подія на тій же вулиці Стуса. Виявляється робочі так робили дорогу, що пошкодили кабель. Як наслідок, пів району залишилося без електроенергії.

Почалися суперечки хто має відповідати за це неподобство, а страждають то прості люди, які зранку навіть перекрили дорогу.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. zars 14.08.2015 пише:

    Та добре шо роблять. А півроку чи навіть рік вже неважливо. Воно таки поїде, тут можна бути впевненим.

  2. russo turisto 14.08.2015 пише:

    Ничего страшного, Москва не сразу строилась.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*