Велосипедна доріжка на вулиці Снопківській - Блог про Львів

Велосипедна доріжка на вулиці Снопківській

Велосипедна доріжка на Снопківській

Продовжуємо розвивати на блозі рубрику «Велосипеди», адже цей вид транспорту останнім часом стає все більш популярним у місті Лева.

Як ви думаєте про що ми будемо говорити далі? Думаю не важко здогадатися що про велосипедні доріжки, яких у місті Лева останнім часом з’являється все більше та більше.

Довгих вступів я робити не буду, а скажу, що опісля велосипедної доріжки на вулиці Волоській , Воробув вирішив ще й подивитися в якому стані перебуває велосипедна дорога на вулиці Снопківській.

Як мені казали люди, вони фактично з’явилися тут одночасно. А все тому що, нагадаю, на вулиці Стуса тривають роботи по прокладанню трамвайної колії на Сихів.

Тому, якщо і щось роблять, то й зразу там же малюють велосипедну доріжку. Кажуть, що з’явиться вона з часом і в самому мікрорайоні.

Та, повертаємося до теми дороги для велосипедів на вулиці Снопківській. Розпочинається вона на початку вулиці. А якщо бути точнішим, то на перетині з вулицею Волоською.

Підходжу ближче і одразу ж бачу прояви рагулізму. Водії чи то спеціально, чи на час ремонту на самому початку вулиці прямо на доріжку поставили свої транспортні засоби.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Енергія 4:1 Ураган (відео)

От, і як це все можна назвати? Рагулізм. І поки він буде присутнім у нашому з вами житті, доти ми жити добре не будемо.

Рагулі на Снопківській

Ок, уявимо собі що автомобілі таки забрали або самі власники, або ж евакуатор. Йдемо чи їдемо далі. Це вже як вам зручніше.

Велодорога на Снопківській достатньо таки хороша. Є місце для велосипеда щоб нормально розігнатися.

Але, знову ж таки великою помилкою проектантів є те, що на ній не передбачено стовпців, таких як є на вулиці Куліша.

Пам’ятаєте історію з цією велосипедною доріжкою? Хто не знає, то нагадаю, що опісля її облаштування рагулі-водії почали ставити свої «дітища» саме на них.

Прийшлося поставити з часом стовпці. І на Снопківській, думаю теж потрібно зробити подібні речі.

А то вулиця вузька, тут двосторонній рух і що з того всього вийде? Правильно, постраждають у першу чергу любителі двохколісних.

Щодо традиційної оцінки від Воробуса, то за 12-ти бальною шкалою велосипедній доріжці на вулиці Снопківській я би поставив так балів з 8-м.

Задум непоганий, але ще є над чим працювати. Авось згодом і з Сихова можна буде нормально собі заїхати.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*