Вхідний квиток на книжковий форум коштуватиме 20-ть гривень - Блог про Львів

Вхідний квиток на книжковий форум коштуватиме 20-ть гривень

А тепер 20-ть гривень за вхід

Від теми спорту поступово перейдемо до рубрики «Культура».

Справа у тому, що вже незабаром, а саме із 9 по 13 вересня у місті Лева буде проходити 22-й за ліком книжковий форум на який, традиційно, з’їдуться люди із багатьох куточків світу.

Про те, хто буде гостем цьогорічного форуму, якою буде програма, чи піде на нього Воробус ми поговоримо ближче до початку події, а поки що про наступне.

Як відомо, щоб потрапити на форум видавців «простому смертному» треба мати або спеціальне запрошення, або ж купляти вхідний квиток прямо при вході у палац Потоцьких.

Саме на подвір’ї та в самій будівлі цього приміщення в останні роки проходить головна мистецька подія року.

Якщо мені не зраджує пам’ять, то минулого року вхідний квиток на книжковий форум коштував 10-ть гривень на один день.

Як стало відомо блогу Воробуса, цьогоріч криза в країні торкнулася і форуму видавців. На 22-й книжковий форум цього року можна буде потрапити лише тоді, якщо купите квиток, увага, за двадцять гривень.

З чим пов’язані такі зміни і, відповідно, подорожчання.

Відповідаю, як вдалося дізнатися із достовірних джерел, підвищення цін на вхідні квитки пов’язано з тим, що є величезна дірка в бюджеті. І ніби міська влада, обласна влада, Київ виділяють гроші на проведення цієї культурної події, але їх явно не достатньо щоб покрити всі витрати.

Також читайте:   Як вибрати пісню на перший танець молодят?

Тому, приходиться жертвувати своїми відвідувачами. А їх, до слова, на форумі буває достатньо таки багато за повних чотири дні.

Подорожчають також і вхідні квитки на літературний форум. Ціни на перепустки будуть коливатися в наступних цінових межах:

Квиток на один день літературного фестивалю, що відбудеться в межах форуму, коштуватиме 40 грн. Водночас, також можна придбати квиток на всі дні літфесту – до 15 серпня він коштуватиме 50 грн., після 15 серпня – 70 грн.

Як можна віднестися до подібного подорожчання?

Як завжди, є дві сторони медалі.

Одна – це те, що людей дійсно ціни можуть налякати. Відвідувачі приходять сюди за новими книжками. А тут за вхід заплати, за книгу заплати, а ще треба щось попоїсти і виходить кругленька сума.

Не всі ж люди йдуть на форум ті, що проживають у місті Лева.

Друга сторона медалі – це сучасний рівень цін. 20-ь гривень із теперішньою інфляцією – це явно не ті гроші за які аж так дуже можна щось купити.

Відповідно, і на форум не треба жаліти. Хоч якось ця ваша двадцятка допоможе закрити дірку в бюджеті. Головне щоб кошти були спрямовані куди треба, а то в нашій країні можна очікувати чого хочеш.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*