Володимир Крупчук: “Загалом виступом команди у літній лізі задоволений…”

Володимир Крупчук

Завершилися літні змагання по міні-футболу, які, традиційно, проходять під егідою асоціації любительського міні-футболу України.

Приємно, що вдалося цього сезону відчути смак гри «5 на 5» і Воробусу, який з другого кола змагань бігав за колектив під назвою – «Нові Імена».

Наша команда у важкій боротьбі таки зуміла вигризти перше місце.

Як це сталося, що було цікавого в цьогорічних змагань та про багато іншого ми поговоримо з капітаном команди «Нові Імена» – Володимиром Крупчуком.

Доброго дня, Володимире, підведіть коротенькі підсумки сезону в 2 лізі за участю команди “Нові Імена”: що вдалося, що навпаки не вдалося, чи задоволені ви загалом виступом команди?

– Загалом виступом команди, звісно, що задоволений. Ми виконали завдання, яке стояло перед нами – перемогли у другій лізі. Є декілька окремих матчів, якими я незадоволений, але це лише окремі матчі. Ми – чемпіони, і це найголовніше.

Щодо самого турніру, хотів би відзначити високу конкуренцію між командами. За декілька турів до завершення чемпіонату 4-5 команд ще зберігали шанси на чемпіонство. У такому цікавому турнірі із великою кількістю сильних команд в два рази приємніше перемагати.

Протягом сезону у команди відчувалися “зриви” у грі. Перемоги чергувалися з поразками, вже зараз після сезону що можете про це сказати?

– У деяких матчах у нас відчувався брак виконавців. У команді не так багато футболістів, тому коли хтось випадає з обойми через травму чи інші причини – це відразу позначається на грі команди. Брак виконавців дався взнаки у грі проти “Галицької Здоби” у другому колі. Команда суперника перед другою грою підсилилась, а у нас навпаки декілька гравців не було на грі. Тому вважаю брак гравців – однією із головних причин “зривів” у грі.

Перед літнім сезоном ви неодноразово заявляли що можливо в “Нових Іменах” з’являться гравці з Екстра-Ліги, але цього так і не відбулося, яка причина?

– На рахунок Екстра-ліги я не деталізував. Я говорив, що можлива поява гравців, які нещодавно виступали на професійному рівні. Поки що “Нові Імена” крок за кроком йдуть вверх. Ми посіли друге місце у третій лізі у зимовому чемпіонаті. Тепер перемогли у другій лізі. Будемо пробувати свої сили у першій лізі узимку. Цілком можливо, що із наступного року “Нові Імена” й підсиляться екс-професіоналами.

Які подальші плани вашої команди на майбутнє?

– Команда “Нові Імена” 3 роки тому виступала у чемпіонаті Львівської області з футзалу. Рівень команд тоді був дуже сильний. Після цього команда на деякий час зникла і зараз ми знову відновили колектив. Як я вже й казав ми крок за кроком переходимо із однієї ліги в іншу. Наша мета перемагати у тих змаганнях, у яких беремо участь. Але, як то кажуть, апетит приходить під час їжі. Цілком можливо, що колись “Нові Імена” спробують свої сили і на професійному рівні. Думки щодо цього є.

Чи плануєте підсилення складу у наступному, тепер вже зимовому сезоні?

– Так, звичайно. Ми вже ведемо переговори із кількома гравцями, які думаю, що підсилять нас у зимовому сезоні. Скажу, що це скоріш за все будуть гравці, які колись вже виступали за “Нові Імена” Зокрема, Юрій Кіржецький. Хоча можливо буде і кілька нових прізвищ.

Найкращий і найгірший матч в сезоні за версією Володимира Крупчука?

– У “Нових Імен” є така проблема. Ми серйозно налаштовуємось на лідерів, а на команди, які йдуть не у лідируючій групі настроїтись не можемо. Щодо найкращих матчів, виділив би всі 4 гри проти призерів турніру команд “Здвиг” і “Бастіон-2”. У цих матчах ми здобували непрості, але впевнені перемоги. Чого варта гра у першому колі проти “Здвигу”, коли ми перемагали 3:0, розслабились, пропустили 4 голи, але у відповідальний момент впевнено зіграли із п’ятим польовим і перемогли 8:5. Також хочу відзначити гру першого кола проти “Бастіону-2” (2:0), наша єдина гра без пропущених голів, а це дуже важливо. У другому колі ми також впевнено перемогли призерів змагань 7:3 і 5:1.

Також читайте:   Футзал. Чи зможе Енергія таки пройти харківський Локомотив? (відео)

Щодо невдалих ігор, то їх я б також виокремив декілька. Перш за все це поразка “Старяві” (4:7) на екваторі змагань. “Нові Імена” до цього матчу підійшли із 18-ти (!!!) матчевою безпрограшною серією. А команда “Старява” усі свої матчі у першому колі програла. Тут поганий жарт зіграла недооцінка суперника. Ми вийшли на матч і подумали, що вже виграли, навіть пропустивши декілька голів, ніхто за результат не переживав. А от “Старява” була настроєна рішуче і вдала гра у обороні принесла команді результат. Також серед невдалих ігор хочу відзначити гру проти “Галицької Здоби” у другому колі. Команда суттєво підсилилась у порівнянні із стартом турніру, взяла досвідченого тренера, а у нас навпаки повний склад на гру не зібрався, у підсумку і поразка 4:7. Також ми так і не змогли справитись із “темною конячкою” турніру – командою “Невгамовні-2” на чолі із Сергієм Вацяком (4:4 і 5:8).

У команди “Нові Імена” є офіційне представництво в соціальній мережі, але чомусь протягом літнього сезону новини якщо і з’являлися, то дуже рідко. Як плануєте працювати над цим питанням у майбутньому, можливо буде створений сайт команди?

– Так, офіційне представництво у соціальній мережі вже створене давно. Раніше новини з’являлись доволі часто.
У групі можна було прочитати не тільки про команду, а й про весь футзал у Львівській області. Але, із зникненням команди на рік всі забули і за офіційне представництво. Думаю, що запросивши у команду Ігоря Воробія, він же Воробус, група запрацює у повному обсязі. Будуть з’являтись цікаві опитування, новини та інтерв’ю. Сподіваюсь на плідну роботу Ігора не тільки у воротах, але й за клавіатурою.
Щодо сайту команди, то не бачу у цьому змісту. Зараз соціальні мережі настільки розвинені, що усе найцікавіше про команду можна дізнатись там. Скоріше думаю, про створення сторінок у Facebook та Instagram. До речі у Instagram створені декілька тегів (#новіімена, #мфкновіімена, #noviimena, #newnames, #mfcnoviimena) команди, за якими можна знайти фотографії гравців, моменти матчів, та інші цікавинки.

Окрім футзального турніру в 2-ій лізі, команда “Нові Імена” пробувала також свої сили на турнірі серед журналістів, а також в пляжному футболі. Кілька слів про ці турніри і чи плануєте у майбутньому приймати участь в подібних змаганнях?

– Ми плануємо брати участь у всіх турнірах, куди нас запросять. Тому з радістю відгукнулись на пропозиції зіграти у цих змаганнях. Тим більше обидва турніри залишили позитивні емоції. У чемпіонаті з пляжного футболу ми здобули срібні нагороди, лише за пенальті поступились у фіналі команді “Здвиг”. А у турнірі журналістів ми перемогли всіх суперників. При чому починаючи із останнього матчу групового турніру, до фінального свистка у фіналі, команда забила поспіль (!) понад 20 голів у ворота суперників.

Ваші побажанням читачам нашого сайту, а також вболівальникам команди?

– Читачам сайту бажаю знаходити побільше цікавої інформації на блозі Воробуса, не боятись висловлювати свою думку у коментарях, а уболівальникам команди бажаю частіше приходити на ігри “Нових Імен”. Команда нещодавно випустила свій шарф, так що тепер наші уболівальники на іграх зможуть підтримувати команду, як справжні фанати.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*