Воробус і команда “Нові Імена” – переможці турніру “Львів журналіст cup-2015” - Блог про Львів

Воробус і команда “Нові Імена” – переможці турніру “Львів журналіст cup-2015”

Команда

Продовжуємо…

Отже, після виграшного поєдинку команди «Нові Імена» над «Бастіоном-2», Ігор Воробус поїхав з своєю командою на турнір під назвою – «Львів журналіст cup-2015», що проходив в суботу, 8 серпня на штучному полі стадіону «Арена Львів». Там, до слова, “Нові Імена” представляли газету “Спортивка”.

Повертаючись до теми поля. Так, так, і таке там є. Знаходиться «коробка» на території стадіону і якщо є бажання кожен охочий за певну суму грошей (приблизно 100 гривень за годину) може приїхати сюди побігати.

Чесно скажу, не знав де мені прийдеться грати, але коли приїхав і побачив поле, то задумався.

Штучне поле на території стадіону нагадує мені молодість, коли я з друзями ходив бігати в школу у форматі «4 на 4», ворота – хокейні .

Так от, змагання між журналістами проходили саме тут.

На них зібралося 7 команд, які були розподілені на дві групи. В одній грало – три команди, в іншій – чотири.

А далі все відбувалося за круговою системою. Опісля переможці груп виходили у фінал, а колективи, які посіли другі місця визначили так званого «бронзового» призера змагань.

Команда Воробуса – «Нові Імена» на стадії групового турніру схрестила зброю з колективами «Брутального футболу», «24 каналу», а також командою «ЛОДА».

Розпочали турнір ми з командою «обладержадміністрації». Яким же було наше здивування, коли вже на 1-й хвилині значно старші за нас гравці повели в рахунку.

Проте, згодом ми таки призвичаїлися до поля і каменя на камені не залишили від свого суперника. Підсумок 11-1
на користь «газетярів».

Другим нашим поєдинком на турнірі став матч проти команди «Брутальний футбол». І знову ж таки повторилася ситуація аналогічна першій грі.

Щоправда на цей раз ми «горіли» вже не в 1, а в 2 голи. Навіть у деякий момент ми вже почали думати про заміну воротаря на польового гравця. Але, згодом все стало на свої місця і ми таки зуміли здобути перемогу.

Також читайте:   Футбол. Шахтар прикро програє Челсі (відео)

Вирішальним поєдинком за вихід у фінал змагань став матч «Імен» проти команди «24 каналу».

Незважаючи на підсумковий рахунок (6-0 на нашу користь), ця гра була важкою і не все так просто було як здається.

Ну, а у фіналі змагань «Нові Імена» грали проти команди «Самопоміч».

Кілька тижнів тому ми вже їм програвали, щоправда у пляжному футболі. Тому, як не крути, але реванш треба було брати.

Взяли… і відмітив би дуже зібрану гру нашої команди саме у двох вирішальних поєдинках. Фактично шансів своїм суперникам «газетярі» не залишили.

А потім було офіційне нагородження всіх учасників змагань (кожна команда отримала грамоти, ящик холодного пива, кубки), а переможці змагань сертифікати на забаву під назвою – картринг.

Ще там Воробуса не бувало. 🙂

Загалом турнір мені сподобався. Від імені команди “Нові Імена”, яка представляла газету «Спортивка» хочеться подякувати організаторам (особливо пані Тетяні) за можливість взяти участь у подібних змаганнях.

З радістю зіграємо на подібних турнірах ще.

І гравцям нашої команди: двом Володимирам, Сергію, Олесю, Тарасу, а також фотокору Оксанці за чудово проведений час та наснагу до боротьби та перемог.

Щодо гри Воробуса можу сказати, що загалом відіграв добре. Десь гра «4 на 4» – це моє, принаймні колись рік у подібному за розмірами залі я тренувався. Плюс, забив на турнірі два гола.

P.S. Через цю статтю хотів би звернутися і до керівництва стадіону «Арена Львів». Проводьте більше виховних бесід з охоронцями. А то ти приїздиш на змагання, а вони то тебе не впускають, то виганяють скоро, бо вже треба спати лягати йому, то просто хамлять.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Romko 11.08.2015 пише:

    Дивуюся автору. Як ви встигаєте бути у сюди і знати все????

  2. Romko 11.08.2015 пише:

    Як Воробус встигає бути усюди і знати все???

    • arhivarius 12.08.2015 пише:

      Та він для цього має крила!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*