Free Hugs (безкоштовні обійми) відтепер на вулицях Львова - Блог про Львів

Free Hugs (безкоштовні обійми) відтепер на вулицях Львова

Free-hugs у Львові

З року в рік напередодні осені люди по цілому світі активізовуються й придумують нові акції, в народі більш відомі як – челенджі.

У своєму не короткому житті Воробус приймав участь в подібних акціях двічі: перша з них називалася «No shave november»(суть полягала в тому щоб не голитися цілий місяць), а друга – «ice bucket challenge»(люди обливалися холодною водою й згодом перераховували гроші на рахунок армії).

Весело було, адже автор блогу в першому челенджі не зумів витримати лише 5 днів, а в другому таки облився що аж сусіди почали думати а чи все добре у мене з головою.

Звісно, що Воробусу далеко по барабану що там думають про мене люди. Я ж розповім про інше.

Здається на вулицях Львова почалася нова акція. Принаймні все частіше бачу на вулицях міста людей із подібними плакатами.

Називається все це діло – «Free Hugs».

В чому полягає суть подібної акції?

Відповідаю, люди, а це як хлопці, так і дівчата ходять по вулиці з плакатами і коли перехожі їх бачать, то мають підійти і просто обійняти цю людину.

Ну, ок, добре там ще дівчину обійняти, але якщо хлопець хлопця обійме, то буде ой як весело.

Також читайте:   Клоун, який всіх вбиває (відео)

Враховуючи розвиток теперішніх технологій можна собі уявити які відео можуть бути в Інтернеті.

Де зустрічав подібних людей Воробус?

Найчастіше людей з плакатами «Free Hugs» можна побачити на площі Ринок, проспекті Свободи, а також ближче до навчальних корпусів того чи іншого закладу освіти.

Розкажу про один із таких прикладів. Якось йшов мій хороший приятель центром нашого міста, до нього підходять дві дівчини з плакатом «Free Hugs» і починають просити його їх обійняти.

Хлопчина хвилин зо десять ніяк не міг зрозуміти що вони від нього хочуть. Пояснили би зразу про акцію, а то фрікали вони і фрікали.

Таки обійняв і вони були дуже раді.

Воробус же таких дівчат бачив на вулиці Генерала Чупринки. Щоправда люди від них лякалися.

Для чого ця акція взагалі існує?

Тут не треба перераховувати гроші тій чи іншій організації, а просто сам процес обіймів робить людей більш щасливішими, дарує людям позитив і заряджає енергією на весь день.

Заснував подібний челендж – рух, австралієць – Хуан Манн ще в далекому 2004 році. Як бачимо, через 10-ть років акція прийшла і до нас.

Тому, не соромтеся обійнятися з гарною дівчиною якщо побачите її на вулиці з чудовим плакатом.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*