Футбол. Ліга Чемпіонів. Маккабі – Динамо. Анонс - Блог про Львів

Футбол. Ліга Чемпіонів. Маккабі – Динамо. Анонс

Маккабі - Динамо

Знаю, за наступні слова мене багато хто буде критикувати, але факт залишається фактом. Наш український футбольний чемпіонат щось в останні роки такий став гнилий, що зовсім не цікаво дивитися.

Якби не матчі збірної та Ліги Чемпіонів за участю наших команд, то прийшлося би перемикатися на інші чемпіонати.

Добре, що вже сьогодні знову до нас повертається її величність – Ліга Чемпіонів. У рамках другого туру на цьому турнірі свій поєдинок буде проводити діючий чемпіон країни – київське Динамо.

Чого слід очікувати від цієї гри, останні новини зі стану команди, традиційний прогноз від Воробуса та багато іншого читайте далі.

Отже, після того в першому турі Ліги Чемпіонів команда, яку тренує Сергій Ребров зіграла вдома внічию з Порту, на неї сьогодні очікує не простий виїзд в Ізраїль до місцевої команди Маккабі.

Цей колектив зірок у своєму складі не має, але тим не менше, особливо вдома є дуже міцною командою.

Так, у першому турі вони в гостях програли Челсі з рахунком 0-4, але це топ-клуб, перша гра. Думаю вдома ізраїльтяни будуть значно іншими.

Щодо нашої команди, то повертається після хвороби до складу Андрій Ярмоленко. Все-таки, щоб там хто не казав, а Динамо з ним і без – це дві великі різниці.

Також читайте:   У Винниках справжній футбольний бум

Між собою команди зустрічалися двічі. Було це в турнірі Ліги Європи. Тоді, вдома Динамо зіграло 3-3, а на виїзді був зафіксований результат – 1-1.

Складалося тоді таке враження, що ми просто недооцінювали цю команду. На кону тепер же Ліга Чемпіонів – більш престижніший турнір.

Щодо букмекерських прогнозів, то перед матчем котирування наступні:

На перемогу Динамо дають коефіцієнт – 1,95, на нічию – 3,5, на перемогу Маккабі – 4,5.

Що це означає? Простіше кажучи, якщо людина поставить 100 гривень на перемогу господарів поля, то отримає згодом 450 одиниць української валюти.

Тепер до традиційного прогнозу від Воробуса.

Так от, враховуючи той факт, що Динамо грає з цією командою не дуже, думаю, що у сьогоднішній грі буде зафіксована нічия 1-1. Довгий час наша команда буде перемагати, але в кінці пропустить і все завершиться мирно.

Як буде насправді побачимо вже за декілька годин, а саме о 21 годині 45 хвилин розпочнеться пряма трансляція цього поєдинку на телеканалі «Україна».

А вже завтра очікуйте на нашому ресурсі публікацію з враженнями про цей поєдинок.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*