Футзал. Чемпіонат “Знесіння”. “Гряда” з Воробусом програє “Бугровці” - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат “Знесіння”. “Гряда” з Воробусом програє “Бугровці”

Гряда 3-7 Бугровка

Вчора черговий поєдинок у рамках чемпіонату «Знесіння» проводила команда «Гряда» за яку віднедавна грає ваш покірний автор – Ігор Воробус.

Нашим суперником в цій грі був колектив – «Бугровка», що до цього йшов на 6-ому місці в турнірній таблиці.

Ми ж були третіми і після того, як напередодні свої очки втратив колектив під назвою «Рексона» (зіграли внічию з Алмазом), могли реально претендувати на друге місце в таблиці.

Як виявиться згодом, лише могли, адже вчора нашій команді помилок в захисті вже не простили.

Та, про все по-порядку.

Як не крути, а грати в сутінках – це не є діло.

У вчорашній грі «Гряда» знову зіштовхнулася з подібними проблемами. Так, команді-суперника теж було важко, але це їхні проблеми. Вашому автору в другому таймі важко було ловити м’яч, який я зауважував вже майже тоді, коли він був переді мною.

Тим не менше, розпочала гру команда «Гряда» не погано. Вже в дебюті ми відкрили рахунок і навіть скажу більше, мали реальні шанси його подвоїти. Згодом запал зник, гравці «Гряди» відійшли в захист і вже «Бугровка» почала нас давити.

У їхньому складі сподобався Любомир Титоренко. Ще з часів студентських турнірів пам’ятаю цього гравця і його ліву ногу. Пам’ятаю колись у фіналі ми змогли прикрити його ліву ногу і перемогти 2-0.

У вчорашній грі це вдалося зробити лише у першій 20- ти хвилинці в якій ми таки пропустили на останніх секундах. Можливо десь міг би і виручити команду ваш автор, але удар настільки був потужним що я лише зумів кінчиками пальців зачепити «кулю», яка залетіла в дев’ятку.

Також читайте:   Друга ліга: «Городенка» стала чемпіоном на своєму майданчику

А ось другий тайм у виконані команди «Гряда» був просто жахливим. Розпочали ми знову добре, забили гол, потім мали ще три стовідсоткових моменти щоб забити третій гол і тим самим похоронити команду-суперника. Та, стара хвороба наших гравців – реалізація моментів вкотре підвела.

А що суперник?

Гравці «Бугровки» грамотно грали у захисті й чекали свого шансу. Таки дочекалися. А коли вони і взагалі вийшли вперед, то наші гравці побігли всією командою вперед відігруватися за що і дорого поплатилися.

Захисних редутів фактично не було і якби суддя не просвистів наголошуючи про те, що завершився матч, то у ворота «Гряди» влетіло би не сім, а більше м’ячів.

Є над чим працювати. Коли ми виграємо, то вміємо грати, а ось коли «горимо», то відігратися дуже важко.

Щодо вашого автора, то перший тайм поєдинку провів впевнено, а от другу 20-ти хвилинку міг би зіграти значно. Напевно настрій команди передався і мені.

У турнірній таблиці серед команд першої ліги «Гряда» із 13-ма очками йде на третьому місці в таблиці і для того, щоб діставати лідерів колективи «Рексона» і «Епіцентр» в наступних матчах треба добряче постаратися.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*