Футзал. Енергія у прем’єрному поєдинку чемпіонату перемагає Титан-Зорю - Блог про Львів

Футзал. Енергія у прем’єрному поєдинку чемпіонату перемагає Титан-Зорю

Пічкуров проти Енергії

Дочекалися….

Нарешті після міжсезоння відновився черговий за ліком чемпіонат України з футзалу. Яким буде цьогорічний чемпіонат стане відомо після кількох зіграних турів.

А на даний момент відомо лише одне – повноцінним він точно не буде, тому що в останній момент зі змагань знялася команду зі Сум.

Тому, як не крути, а прийдеться 9-ом командам розігрувати 8 путівок в серію плей-офф. Що маємо, те маємо…

У прем’єрному поєдинку чемпіонату львівська Енергія на своєму паркеті приймала гостей з Покровське – команду Титан-Зоря.

У цьому колективі за час канікул відбулися значні кадрові зміни. До колективу прийшли такі гравці як: Камеко, Доманський, Мельник, Пічкуров, Засенко, які вже встигли понюхати пороху вищої ліги.

Не дивно, що бій нашій команді Титан-Зоря таки дала і якби гравці цієї команди реалізували свої моменти, особливо під кінець гри, то не знати чи вдалося би Енергії сьогодні здобути перемогу.

Але, про все, по-порядку.

Прикро було сьогодні на грі бачити малу кількість людей на трибунах. Все-таки, 13 година в п’ятницю – це не той час, коли треба проводити гру. Але, як сказали мені люди, в Енергії виходу нема.

На вихідних зал зайнятий волейболом, тому прийшлося гру проводити саме сьогодні.

Також читайте:   Підсумки виступу Локомотива в елітному раунді Кубка УЄФА

Гра.

Запрягали наші гравці довго і нудно. Титан-Зоря протягом гри вів двічі у рахунку, але коли на поле почав виходити граючий тренер львівської команди – Павленко, то на паркеті одразу ж ставало жарко.

Відповідно, саме і він допомагав нашій команді зрівнювати рахунок в зустрічі.

2-2 після першого тайму і найцікавіше мало відбуватися у другому таймі.

А в ньому третій гол за Енергію забив – Коваль, потім була гра на зустрічних курсах, безглузде вилучення гравця з Покровського – Камеко (вдарив нашого гравця навмисне), а також гра з п’ятим польовим гостей.

Хто був на трибунах ті бачили, що гостям ця тактика гри пішла і якби не кіпер Енергії – Кардаш, то не знати би як завершилася гра.

А так все завершилося тоді, коли екс-гравець львівської команди – Пічкуров «обрізав» і Микола Грицина вразив пусті ворота.

4-2 – на цьому все.

Підсумок: Енергії ще є над чим працювати, з Павленком команда одна, а без нього інша. Плюс гра в більшості бажає у майбутньому бути кращою.

Титан-Зоря сподобався, особливо своєю самовіддачею, і думаю, що в 5-і ця команда цього сезону точно буде.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*