Футзал. Феєрія голів у Харкові. Енергія таки програє Локомотиву - Блог про Львів

Футзал. Феєрія голів у Харкові. Енергія таки програє Локомотиву

Локомотив перемагає Енергію

У 4-ому турі чемпіонату України з футзалу львівська Енергія поїхала в гості до діючого чемпіона країни – харківського Локомотива.

Ця гра – це було своєрідний іспит знову оновленої команди Максима Павленка на профпридатність.

Одна справа вигравати в луганського колективу – ЛТК, а інша – у команди, в якій зібрано дуже багато відомих, досвідчених футзалістів з цілої України.

Воробус хоч був на роботі, але одним краєм ока таки зумів переглянути цей поєдинок. І, варто сказати, я зовсім не пожалів що приділив цій спортивній події свій час.

У грі між Локомотивом та Енергією було все: і боротьба, і нерви гравців, тренерів, і жовті картки, і найважливіше – багато голів.

Розпочали поєдинок на правах господарів паркету більш вдаліше – господарі майданчику. Футзалісти «Локо» раз за разом турбували кіпера «Енергії» – Кардаша, але Володя грав дуже впевнено.

А потім львівська команда і взагалі повела в рахунку. Під час передачі в штрафну харківської команди – їхній гравець зіграв рукою й суддя призначив пенальті. «Вирок» чітко виконав – Михайло Грицина.

Звісно, що господарі поля аж ніяк не хотіли погоджуватися з таким перебігом подій і вони у всю силу кинулися відігруватися.

Зробити це їм вдалося вже за дві хвилини. Зброя «Локо» – стандарти спрацювала на всі сто відсотків.

Також читайте:   Євро-2019 (жінки). Матч за 3 місце. Україна – Росія. Анонс

Подача з кутового, добряче до м’яча прикладається – Рогачов і це вже 1-1. А на 13-й хвилині після помилки в захисті Федюка – «залізничники» і взагалі вийшли вперед. Відзначився Сорокін.

На мить подумалося що все, «Енергія» програла, але нашій команді вдається ударна чотирьох хвилинка. Спершу Кузь ударом головою зрівнює рахунок, а потім той же Михайло Грицина виводить команду зі Львова вперед.

Саме за мінімальної переваги нашої команди і завершується й перший тайм.

Після перерви «Локомотив» міняє воротаря, робить перетурбації в четвірках і з кожною хвилиною починає все більше та більше нагнітати біля наших воріт.

Десь так і думав, що голи з часом посипляться в наші ворота.

Спершу Федорченко замикає подачу з кутового, а потім зі штрафного забиває Овсянников.

4-3 і ми вже програємо… Головний тренер нашої команди – Павленко випускає п’ятого і сам же після чудової комбінації міг зрівнювати рахунок в зустрічі, але хибить з вбивчої позиції.

У відповідь «Локомотив» виваляюється удвох на наші ворота і «жирну» крапку в зустрічі ставить Дмитро Сорокін.

5-3 – цілком заслужена перемога команди з Харкова, яка за втраченими очками випереджає «Енергію».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*