Футзал. Кубок Львова-2015. “Нові Імена” програють “Спарті” - Блог про Львів

Футзал. Кубок Львова-2015. “Нові Імена” програють “Спарті”

Нові Імена-Спарта

Вчора свій другий поєдинок на Кубку Львова-2015, що проходить на полях «Електрону» проводила команда за яку виступає і ваш покірний автор Ігор Воробус – Нові Імена.

Нашим суперником був колектив, що в літній лізі зайняв підсумкове третє місце – «Спарта».

Звісно, що шансів як таких у нашої команди було мало, але тим не менше, виходити грати треба було і показати, що ми таки також чогось вартуємо.

В анонсі гри я говорив про те, що «Спарта» зараз грає не в тому складі, що в чемпіонаті, але я помилився, тому що на цю гру з Білорусії приїхав Віталій Багряк, грав вже Степан Кутий.

Саме ці два гравці згодом і визначать долю усього поєдинку.

Розпочали поєдинок «Нові Імена» дуже невдало.

Вже на 16-й секунді гри фатальної помилки у воротах допустився Ігор Воробій. Гравець «Спарти» – Патько пройшов по лівому краю, не сильно пробив, воротар його ніби відбив, але м’яч дивним чином залетів у сітку воріт.

Нервозність воротаря передалася всій команді і в подальших епізодах ми могли пропустити ще двічі. Таким собі «героєм» цих епізодів був той же автор першого голу.

Спершу він не скористався виходом сам-на-сам, а згодом після виходу 2 в 0 він Патько пробив у Воробуса.

У подальшому гра трохи вирівнялася і вже наша команда почала створювати свої моменти. Забивати могли Володимир Великий та Сергій Нікітін, але то неточність, або ж кіпер «Спарти» – Русецький цьому заважали.

Також читайте:   Футзальне "ПСЖ". Реально чи утопія?

І як це часто трапляється не забиваєш ти – забивають тобі. Суперник провів ударну п’яти хвилинку після якої рахунок в зустрічі став 3-0.

Спершу віч-на-віч з Воробусом вивели того ж таки Патька, Орест пробив, воротар відбив, але першим на добиванні був Кунтий.

За декілька хвилин той же Кунтий оформить дубль, коли у схожому епізоді проб’є поміж ніг нашому воротарю.

Після цього епізоду Воробуса у воротах змінив Михайлишин, який своїми впевненими діями у рамці зумів хоч трохи, але розбудити нашу команду.

Особливо це стосується другого тайму, який ми зіграли на рівних. Так, можливо суперник розслабився, більше давав нам грати, але що маємо – те маємо.

Ще якби гравці нашої команди реалізовували свої моменти (чого вартує вихід 3в 1), то було би взагалі добре.

А так, «Нові Імена» зуміли забити лише один раз (відзначився дальнім ударом Сергій Нікітін).

Жирну ж точку у зустрічі поставив з свистком – екс-гравець Енергії Віталій Багряк, який після багатьох невикористаних нагод таки зумів добити шкіряного у сітку наших воріт.

У підсумку 4-1 перемога «Спарти», яка достроково виходить у півфінал змагань. Наша ж команда наступного тижня зіграє втішний матч проти колективу «Богун» якому також вже нічого не світить на цьому турнірі.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*