Воробус зустрівся з читачем блогу з Києва на матчі Україна – Білорусь - Блог про Львів

Воробус зустрівся з читачем блогу з Києва на матчі Україна – Білорусь

Читач блогу - Антон

Футбольний поєдинок між футбольними збірними України та Білорусі відбувся ще у неділю, але ще досі багато людей перебуває під враженнями від гри та атмосфери, яка панувала на стадіоні.

А ще вашому покірному вдалося зустріти читача блогу з Києва, з яким я залюбки поспілкувався і навіть отримав взамін подарунок.

– Доброго вечора, Антоне, перш за все поділіться своїми враженнями від футбольного поєдинку між збірними України та Білорусії?

Доброго, пане Ігор. Враження дуже круті як і, завжди, від цього міста. На «Арені Львів» я був перший раз і це було дуже неймовірно, підтримка у вас шалена, коли ти співаєш гімн з таким натовпом, то мурахи бігають, а коли хвилю робили і кричали гасла, то взагалі емоції переповнювали. Дуже сподобалось.

– Знаю ви часто ходите на стадіон у місті Києві, а також бували на матчах різних команд в інших містах, порівняйте підтримку та атмосферу на цих стадіонах у порівнянні зі Львовом?

Я ходжу на матчі Динамо з 2012 року, не багато звичайно, але стараюсь ходити як на топи так і на посередні матчі. Якщо НСК «Олімпійський» забитий людьми і 70 000 людей підтримують команду, то атмосфера також бомбова, але поки що я під враженнями від суботнього матчу і ставлю цю гру на перше місце за емоціями, на друге місце я би поставив гру зі збірною Англії і на третьому гру Динамо з Евертоном коли рахунок був 5:2 якщо не помиляюсь. Це були матчі, коли додому приходив із зірваним голосом і приємною втомою.

Взагалі вважаю що ми можемо і вміємо підтримувати наші команди.

– Під час гри вам вдалося побачитися з Ігорем Воробусом з яким, до слова, ви ще познайомилися наживо в Києві. Які враження залишилися від спілкування?

Треба якось нормально поспілкуватись, не в перервах між таймами. Враження як і від першої зустрічі позитивні, спеціально з собою привіз трохи наліпок футбольних, які на вході хотіли забрати, стояв пояснював стюарту що з Києва везу як подарунок, хотів вже їх забрати в мене, але все вдалося і вони потрапили до автора блогу про Львів.

Також читайте:   Запитай у Воробуса

– Ваші прогнози на поєдинок нашої збірної зі словаками і загалом на весь відбір?

Прогноз на Словаків….якщо будемо віддаватись грі і не наробимо помилок, то мінімально виграємо, мій прогноз 1:2, перемога за нами.

– Окрім футболу ви гуляли Львовом, де вдалося побувати і які враження залишилися від міста?

Я коли ще не так часто почав їздити до Львова майже нічого не знав про це місто, і почав гуглити інфу від блогерів. Щоб було цікаво прочитати про місто потрапив на ваш блог і так за пару тижнів і перечитав його, не весь, але багато. А потім випадково побачив Воробуса на стадіоні в Києві, і наважився підійти. Ось так все і закрутилось. 🙂

Я вже дуже багато разів тут був і обійшов всі відомі прикраси міста, був і на день міста, і новий рік тут зустрічав, то ж ставлення до Львова в мене особливе, завжди гарні емоції після прогулянок, а які смачні настоянки . Ще є маленька традиція – завжди приходити до такого закладу як “Вулик”.

Спільне фото

– Коли врешті-решт поп’єте пивка з Воробусом?

Сподіваюсь що ще приїду до Львова, зателефоную вам і ми щось придумаємо. Просто цього разу був з друзями які тут не були і, відповідно, був зайнятий цілий день щоб поводити їх та все показати. Ну, або ж приїздіть до нас в Київ.

– Ваші побажання читачам блогу?

Побажання, читайте блог пана Воробуса, він старається кожного дня та пишайтеся містом Лева і все буде добре.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*