Вже шляки починають трафляти від поразок Карпат, на цей раз від Олександрії (відео) - Блог про Львів

Вже шляки починають трафляти від поразок Карпат, на цей раз від Олександрії (відео)

Олександрія - Карпати

Давненько ваш покірний нічого не писав про матчі футбольних Карпат та футзальної Енергії.

Причина? Навіть не знаю. То часу на минулих вихідних не було щоб написати про ці спортивні події, то спорту вже на блозі забагато.

Та, і якщо чесно мене деколи від гри наших команд шляк трафляє.

Енергію тут враховувати не треба, бо колектив Павленка з початку чемпіонату тричі переміг, а от з Карпатами дійсно щось твориться.

Згадайте початок чемпіонату, коли після поразки від Металіста команда згодом тричі поспіль перемогла і йшла навіть на другому місці в турнірній таблиці.

У Львові перед виїзним матчем з Динамо навіть всерйоз заговорили про Лігу Європи і що колектив Ігоря Йовічевіча нарешті вийшов з кризи.

Але, це лише так здавалося. Чи то хлопці себе відчули великими зірками, чи команди серйозніші проти нас почали грати. Та, в подальших чотирьох турах команда зуміла набрати лише одне очко проти Зорі.

В грі, де суперник майже всю гру грав у меншості.

От і вчора я як глянув поєдинок проти Олександрії, то просто таки отетерів. Ну. Добре там можна програти з великим рахунком Шахтарю, Динамо, Дніпру, але ж не комаді, яка саме у поєдинку з нами здобула свою першу перемогу у вищій лізі.

Також читайте:   Футзал. Кубок чемпіонів Львова. "Нові імена" в серії пенальті програють "Галицькій здобі-2"

І ніби розпочали зелено-білі нормально, створювали моменти, а потім взяли й з нічого пропустили, на початку другої 45-ти хвилинки й взагалі посипалися.

Найприкріше в цьому всьому – це те, що нападника в нас як такого нема. Не було через дискваліфікацію у складі «левів» Худоб’яка і вже конструктивізм в атаці зник.

Команда або нехай грає кілька сезонів разом або нехай і надалі продають своїх основних гравців в інші клуби. Забігав Швед – зразу керівництво клубу його продало, був Сергійчук – вже нема.

Олександрія перемогла то заслужено і з цим твердженням думаю зі мною погодиться багато хто.

Наступний свій поєдинок в чемпіонаті львівські Карпат проведуть 27 серпня. У цей день зелено-білі будуть приймати на своєму полі гостей з міста Луцьк – команду Волинь.

Можна не сумніватися, що одіозний тренер лучан – Віталій Кварцяний не захоче програвати у Львові.

Як буде насправді побачимо вже зовсім скоро. Нагадаю, що поєдинок на стадіоні «Україна» розпочнеться о 19 годині 30 хвилин.

Насамкінець же пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку між Олександрією та Карпатами:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. russo turisto 22.09.2015 пише:

    Профукали игру хваленые лёвики…

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*