Як подерті шкарпетки впливають на стосунки з дівчатами - Блог про Львів

Як подерті шкарпетки впливають на стосунки з дівчатами

Подерта шкарпетка

Черговий день наступив, а це означає, що прийшов час порадувати наших читачів черговими публікаціями на блозі.

Останнім часом Воробуса щось аж занадто потягнуло на спортивні теми. Буває… Спробую на вихідних виправитися і написати про шось серйозне.

Вже зараз очікуйте на один із таких постів.

Сиділи вчора з колегою після роботи, пили пивко, аж раптом почали дискутувати на різні теми.

І наче алкоголю багато не вживали (випили лише по пляшечці), а на серйозні теми таки потягнуло.

Щось ми так заговорилися на тему подертих шкарпеток, аж раптом колега сказав наступне, цитую:

«Ігор, а ти у своєму блозі напиши про те, а чи звертають увагу дівчата на подерті шкарпетки хлопця коли він приходить до неї додому, ну або ж навпаки».

Погодився, і вже зараз (нижче) ви можете прочитати мої домисли на цю тему.

Отже, як завжди, є дві сторони медалі в цьому питанні. Але, я порушу традицію і напишу три сторони.

Перша – дівчина не звертає уваги на подерті шкарпетки.

Пара настільки кохає один одного, зачарована, що вони про шкарпетки не думають, а лише б якнайшвидше все з себе зняти і зайнятися коханням.

Які там шкарпетки в голові можуть бути. Нехай хоч коханий приходить без однієї шкарпетки чи взутий в одному гумаку, а в іншому – в кросівок.

Також читайте:   Андрій ЛУНІН: який МАТЧ привів українця в РЕАЛ / Вдячність ВІНІСІУСА і БЕНЗЕМА / ЗЛІСТЬ на Анчелотті (відео)

Друга версія – звісно що звертає.

З самого народження в дівчат розвивається такий якби то правильно назвати рефлекс, за яким вони шукають собі ідеального партнера.

Хлопець має бути не те що добрим, хорошим коханцем, а й за собою дбати: стригтися, гарно одягатися, митися зрештою. За шкарпетки я взагалі мовчу.

Як це так може бути, що особа протилежної статі прийде до дівчини додому з подертими шкарпетками. Вона його одразу ж виставить за двері й скаже, що він лабух по житті.

А де ж романтика?

Третя версія – всіх з часом можна змінити.

От скажімо, полюбила дівчина хлопця, а він такий вже неохайний по житті. Що вона буде робити? А просто якщо любить, то змінить його.

Як саме? Шкарпетки купить нові або ж зашиє цю кляту дірку на пальці, буде проводити виховні роботи. Одним словом, дбати за свого чоловіка.

Любов таки врятує світ?

Хотілося би почути вашу точку зору, а особливо дівчат, чи подерта шкарпетка є перепоною при зустрічі з хлопцями? Звісно, що хлопці також можуть ділитися своїм досвідом.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. Оксана 11.09.2015 пише:

    Цікава тема))) Серйозна)) А Воробус одягає подерті шкарпетки? Треба було влаштувати експеремент і прозвітувати. Сходити в гості до 10 дівчат із подертими шкарпетками.

  2. Arwenita 12.09.2015 пише:

    Яка зла шкарпета! =) Вона, мабуть, переслідує у снах усіх, хто не залатає порвану шкарпетку або не викине і не купить нові =)

  3. Arwenita 12.09.2015 пише:

    А якщо по суті, то порвані шкарпетки – то, в першу чергу, неохайно. Кожна людина (стать неважлива) має прагнути бути хоч трошечки охайною. Якщо вона цивілізована, звичайно. Бо якщо жити в печері (лісі, на дереві – потрібне підкреслити), тоді ясно, що цілісність шкарпеток – останнє, про що доводиться хвилюватись.

    Я майже не звертаю увагу на цей елемент одягу – ну нецікаво мені розглядати шкарпетки людини, яка до мене завітала, мені набагато цікавіше, що вона розповідає. Я можу навіть не згадати, в чому та людина була вбрана взагалі. А ось про що була розмова – пам”ятатиму =) Всі люди – різні. Хтось навпаки – вивчить зовнішність гостя як справжній слідчий на допиті, а про що йшла мова під час бесіди – знизуватиме плечима.

    Якби сталось диво, і я помітила, що в людини, яка до мене прийшла, порвані шкарпетки, я б, звичайно, вголос про це не сказала. Може, він і сам знає, а грошей нема купити нові. Чи зашити не вміє, і нема кого попросити. Тоді людина застидається і більше ніколи до мене не прийде. Але я вже точно знала б, що купити йому на найближче свято =) Звичайно, що подарунок складався б не з самих шкарпеток, але вони були б присутні точно.

    Якщо “дірконосцем” виявився б мій чоловік, я б просто зауважила на те і викинула у сміття зношену пару шкарпеток. Але не сварила б за неохайність (бо дірка – то така “істота”, яка ніколи не попереджує, коли надумає з”явитись, і її поява – завжди несподіванка). Натомість він би взяв собі нові з шафи. Якщо нові скінчились – завжди можна піти й купити на будь-який смак і гаманець.

  4. Alex_V 14.09.2015 пише:

    Хлопець може вдягати цілі шкарпетки вдома, а до дівчини прийти вже в дирявих. Тут якість шкарпеток теж грає роль. Але то ще пів біди. Біда буде коли неякісними виявляться “гумові шкарпетки” 🙂

    • Пан П 15.09.2015 пише:

      Alex_V, чого біда? Діти то ж прекрасно 🙂

      • Alex_V 15.09.2015 пише:

        Прекрасно тоді, коли підходящий для того час. А в не підходящий час це може стати проблемою.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*