Як Воробус зустрічав ПСЖ у Львові - Блог про Львів

Як Воробус зустрічав ПСЖ у Львові

Лоран Блан

Вже завтра на всіх вболівальників футболу очікує великий матч у місті Львові. Хто не знає, то скажу, що рамках другого туру турніру під назвою – Ліга Чемпіонів українська команда донецький Шахтар буде на своєму полі приймати грізний французький клуб – ПСЖ.

Так вже склалося давно, що коли до міста Лева приїздить який-небудь сильний клуб, то я беру свого друга і ми починаємо полювати на автографи. Ну, або принаймні фото футболістів треба зробити напам’ять.

Незважаючи на робочий день ваш покірний протягом дня пробував слідкувати за діями команди з Франції у Львові.

Ще задовго до сьогоднішнього дня у ЗМІ з’явилася інформація що Ібрагімович та компанія прилетять до Львова близько 12 години дня.

В аеропорт я з колегою аж ніяк не встигав, тому прийшлося чекати на зірок футболу біля готелю «Дністер». Саме там в ці дні буде дислокуватися ПСЖ.

Прийшли ми туди, постояли хвилин зо десять і розійшлися. А все тому, що один із охоронців сказав, що ще рано ми сюди прийшли. Рейс французької команди затримується і прилетять вони у Львів аж після обіду.

Автобус ПСЖ

Близько 15 години дня Воробус з колегою знову здибалися, щоправда на цей раз ми вже вирішили взяти автомобіль. З ним і швидше пересуватися по місту і можна навіть з’їздити в аеропорт.

Приїздимо близько 15 години 30 хвилин в аеропорт, по дорозі нас зустрічає двірник що якраз замітав вулицю від листя і каже, що ми запізнилися. Делегація з Франції поїхала близько 15 хвилин тому.

Також читайте:   Все можуть королі + відео

Розчарування… Хоча б гравців вдалося побачити вживу, а так… Проте, ми зібралися з думками і поїхали ще раз до готелю «Дністер».

На 18 годину 30 хвилин у гостей заплановано тренування, тому довго в готелі вони сидіти точно не будуть. Наші очікування виправдалися.

Щоправда, те що я побачив біля готелю мене шокувало. ПСЖ настільки боїться України, що не те що простих смертних відсунуло далеко від автобуса, так ще й понаставляло перед ним автомобілів.

Барикади

Недаремно один із старших чоловіків сказав, цитую: «Ви ще би кран притягнули».

Ніяк інше як клоунами їх не назвеш.

Був і момент, що охоронець штовхав людей. Без рагулів бачу в нашій країні ніяк не можемо обійтися.

Єдиний, хто підійшов близько до людей і з ким людям вдалося сфотографуватися був головний тренер команди – Лоран Блан. Як то кажуть, палка селфі пішла в рух у багатьох людей.

Блан роздав і автографи й поїхав на прес-конференцію. Решта ж гравці хвилин за 20-ть почали виходити з готелю й також збиратися в автобусі.

Барикади знову

До людей так і ніхто не підійшов. Щось там помахали людям трохи Давід Луіз, Златан Ібрагімович, а також Ді Марія.

На цьому ми й розійшлися… На вулиці то не літо. До речі, багато хто з французів був одягнутий вже у шарфики.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*