Як видалити групу в соціальній мережі – фейсбук - Блог про Львів

Як видалити групу в соціальній мережі – фейсбук

Група у Фейсбуку

Воробус є активним користувачем всесвітньої мережі інтернет, тому, як не крути, а веде сайт і само собою наповняє групи в соціальних мережах.

Кажуть, що саме соціальні мережі є тим інструментом за допомогою якого можна просувати той чи інший продукт.

Не сказав би що ваш автор аж так захоплюється соціальними мережами, просто саме за допомогою них я ділюся інформацією з людьми, які цю інформацію потребують.

Інколи виникають казуси і про один із таких я розповім у черговій публікації на блозі.

Як відомо, віднедавна Ігор Воробус бігає в улюблену гру «5 на 5» за команду «Нові Імена». До мого приходу у команду з прес-службою у колективу було тугувато, але коли я лише з’явився, то одразу ж вирішив у цьому плані допомогти.

У мережі Вконтакті група була, а от у фейсбуку вона була відсутня. Так, як зараз багато хто відмовляється від російського (Вконтакті є, як відомо, російським сайтом), то було прийнято рішення створити представництво команди у ФБ.

Вона одразу ж набула популярності, майже кожного дня тут з’являються новини про життя команди і у найближчому майбутньому група має стати однією з кращих, які мають футзальні команди.

Все це добре, якби не був один маленький мінус.

Справа у тому, що якось на днях телефонує мені хороший приятель і питається наступне: «Ігор, а чому коли вводиш у пошуку ФБ слово Нові Імена, то мені видає аж три групи?».

Також читайте:   Як робити дзвінки через Вконтакті

Звісно, я здивувався чому так, почав перевіряти і дійсно. Напевно Воробус затупив, щось не так зробив і тепер є аж три групи.

Як же їх видалити? Пробую зайти в налаштування групи – сховати її, але як на зло не виходить це зробити.

Як же вирішити цю проблему?

Все зовсім просто. Для цього треба зайти в цю групу що ви колись створили і почали по одному видаляти з неї всіх учасників (головне щоб їх не було аж так багато, бо прийдеться пів дня сидіти).

Коли видалите останнього підписника – переходите до себе. І лише після того як з групи захочете видалити себе, фейсбук вас запитає чи справді ви хочете видалити дану спільному.

Натискаєте – «так» і за мить спільноти просто не стане.

Так Воробус захопився цим ділом, що видалив не лише непотрібні групи команди «Нові Імена», а й блогу Воробуса адже щось мені останнім часом саме туди почали приходити запити на приєднання від людей.

А групи то фактично мертві.

Тому, якщо хочете видалити спільному, користуйтеся підказками Ігоря Воробуса.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*