Футбол. Чемпіонат України. Карпати 1:3 Ворскла (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Карпати 1:3 Ворскла (відео)

Карпати програють Ворсклі

В 11-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на своєму полі приймали гостей із міста Полтава – команду Ворскла.

На жаль, наша команда знову розчарувала своїх відданих вболівальників та поступилася з рахунком 1-3.

Щось незрозуміле відбувається з нашою командою. То вона грає добре, то показує серію невиразних поєдинків.

От і у матчі проти Ворскли леви знову були не схожими на самих себе. Можливо з нашими футболістами злий жарт зіграв швидкий забитий гол.

Хтось з гравців нашої команди прострілив, а захисник команди з Полтави зрізав м’яча у свої ворота.

Все, на цьому Карпати зупинилися. Чого не скажеш про Ворсклу, гравці якої з кожною хвилиною почали все частіше та частіше турбувати кіпера зелено-білих – Мисака.

Але, і Роман був безсилим, коли на 38-й хвилині після прострілу Турсунова вдало ногу підставив – Баранник, який вийшов на заміну.

1-1 після першого тайму і все розпочинається спочатку.

Із початком другого тайму гравці Карпат активізувалися, почали більше рухатися, бити по воротах, а забили як це не прикро звучить гості.

І знову це зробив Баранник, який після передачі свого партнера з глибини поля забив головою.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Карпати на виїзді "б'ють" Волинь (відео)

Логічно, що Карпати кинулися відігруватися, чудовий момент мав Кожанов, але гостей виручив їх кіпер – Богуш.

А під кінець гри ми отримали третій гол. Екс-гравець Карпат – Ткачук був першим на добиванні.

На цьому все…

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Ворскли із рахунком 3-1, а це означає, що саме ця команда виявилася кращою у битві сусідів по турнірній таблиці.

Гості виходять на п’яте місце, а от Карпати із 13-ма пунктами залишилися на сьомому місці. Наступний тур чемпіонату відбудеться знову через два тижні.

Пов’язано це із тим, що вже цієї неділі в країні будуть проходити місцеві вибори і багато поліції буде задіяно саме на охороні виборчих дільниць. А який футбол без охорони? Людям дай волю, то вони й щось наробити можуть.

13- тур чемпіонату же відбудеться 31 жовтня – 1 листопада. Львівські Карпати свій поєдинок цього туру проведуть в останній день жовтня. О 19 годині 30 хвилин зелено-білі на стадіоні «Україна» будуть приймати гостей із міста Запоріжжя – місцевий Металург.

Бажаємо перемоги нашій команді, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку між Карпатами та Ворсклою:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*