Футбол. Євро-2016. Хто стане суперником збірної України у матчах плей-офф? - Блог про Львів

Футбол. Євро-2016. Хто стане суперником збірної України у матчах плей-офф?

Знову плей-офф

Минуло три дня від того часу, коли футбольна збірна України на своєму полі у надважливому поєдинку за вихід на чемпіонат Європи-2016 року поступилася з мінімальним рахунком 0-1 другому складу збірної Іспанії.

Тепер, як не крути, а синьо-жовтим прийдеться знову проходити сито плей-офф в якому ми ще ні разу не ставали переможцем.

От і думаєш так собі зараз, і чому головний тренер нашої збірної не став ризикувати у виїзному матчі з Словаччиною, вдома з Іспанією не випускаючи на поле нападників? Побоявся?

Мабуть так, але що ми отримали у підсумку? І так, і так, ми знову гратимемо у плей-офф.

Хто стане суперником нашої збірної дізнаємося вже під обід в неділю, 18 жовтня, а поки що ознайомимо наших читачів і припустимо з ким нам було би грати найкраще.

Перед тим, як перейти до коротенького огляду кожного суперника скажу, що пощастило нам вже, бо Україна на жеребкуванні буде сіяною.

А це означає, що такі суперники як Угорщина, Боснія, нам точно не попадуть. Хоча, враховуючи всі «за» і «проти» нам буде грати важко з всіма.

Серед можливих наших суперників є такі команди:

Ірландія

Ця збірна до останнього туру зберігала усі шанси потрапити на чемпіонат Європи напряму. У підсумку, їй забракло лише одного голу. Бо, якби Ірландія зіграла внічию з поляками, тос саме наші сусіди потрапили би у серію плей-офф.

Також читайте:   Чи є шанси в України перемогти Польщу?

Цей суперник – міцний, вони давно мріть потрапити на чемпіонат Європи, тому з ними буде дуже важко.

Словенія

У своїй групі ця збірна набрала шістнадцять очок пропустивши вперед такі команди як: Англія та Швейцарія.

Багато хто каже, що саме ця збірна – це ідеальний варіант для нас. Я ж такне думаю. За всю історію Україна грала з ними чотири рази і, увага, не було здобуто жодної перемоги.

А матчі серії плей-офф за вихід на чемпіонат Європи-2000 року ще досі крутяться в голові.

Норвегія

Як на мене, ідеальний варіант для України. І статистика в нас з ними хороша (5матчів: 3 перемоги і жодної поразки) і по стилю гри ця команда не така потужна як ті ж ірландці.

Єдине що може нам завадити, так це погода та тривалі переїзди. Відновлюватися, то колись також треба буде….

Данія

Дивно бачити серед когорти учасників стикових матчів цю збірну. І навіть більше скажу, дивно буде дивитися чемпіонат Європи у Франції без цієї збірної.

Статистика. За всю історію ми грали з датчанами три рази. Якоїсь переваги в жодної із збірних нема. Колективи здобули по одній перемозі і ще раз була зафіксована нічия.

У своїй групі датчани пропустили вперед португальців та албанців.

Хто стане суперником України дізнаємося вже цієї неділі, а поки що прогноз від Воробуса.

Думаю, що ми зіграємо в плей-офф проти датчан.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*