Футбол. Матч плей-офф між збірними України та Словенії відбудеться у Львові - Блог про Львів

Футбол. Матч плей-офф між збірними України та Словенії відбудеться у Львові

Україна та Словенія зіграють у Львові

Черговий робочий день триває, а це означає, що настав час порадувати наших читачів новими публікаціями на блозі.

І перше, про що ми будемо говорити, так це про футбол, адже буквально кілька годин тому із Києва прийшла досить таки цікава звістка спортивного масштабу.

Нижче ви дізнаєтеся про що йде мова.

Отже , про що так довго вчора говорили таки відбулося.

Керівники федерації футболу України зрозуміли, що без Львова на чемпіонат Європи буде важко потрапити і таки сьогодні, 20 жовтня 2015 року на засіданні більшість її членів проголосувало за те, щоб наша національна команда провела перший поєдинок стадії плей-офф у місті Лева.

Хто ще не знає, тим скажу, що вже є офіційна дата гри, а це 14 листопада 2015 року. Матч-відповідь відбудеться рівно за три дні вже на полі нашого суперника.

Як можна віднестися до такого рішення федерації? Однозначно позитивно.

По-перше, Ігорю Воробусу не прийдеться їхати в Київ. Хоча, десь вже собі таке планував. А тут просто переїдуся на стадіон «Арена Львів» і вболіватиму за національну збірну.

По-друге, всі давно знають, що наше місто є дуже фартовим для збірної. За всю свою історію синьо-жовті зіграли лише двічі внічию і то це було в товариських матчах, якщо не помиляюся зі збірними Чехії та Латвії.

Також читайте:   Футзал. Перша ліга Львова. "Нові імена" 4:4 "Кордія"

У всіх же решта матчах були здобуті неодмінно перемоги. А остання гра проти білорусів і взагалі запам’ятається на все життя. Давненько я не бачив такої підтримки національної команди.

Так, у чомусь нам ще посприяли фани команди гостей, але й ми також сильно підтримували.

По-третє, ажіотаж на цю гру буде просто шаленим. Одразу ж після жеребкування багато моїх приятелів вже почали телефонувати до Воробуса з питанням купівлі квитків. Звісно, що ваш покірний буде купляти перепустки як і всі решта прості смертні й неодмінно про це напише на нашому ресурсі.

По-четверте, негативну статистику треба нарешті ламати й виходити на чемпіонат Європи. Якщо вже не Словенію, то кого нам перемагати? Могли у суперники потрапити ті ж датчани, потужні боснійці тощо.

Ближче до початку футбольного поєдинку ми знову будемо говорити про футбол між збірними України та Словенії, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео і побачити що таке Львів і як тут підтримують нашу національну збірну:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*