Футбол. У плей-офф Україна зіграє проти Словенії - Блог про Львів

Футбол. У плей-офф Україна зіграє проти Словенії

Україна проти Словенії

Черговий робочий тиждень наступив, важко входити в нього після тривалих вихідних, але таки прийдеться.

Тем для розмов є багато, тому не гаймо часу, а поїхали… Як завжди, Воробус багато де був і має про що розповісти.

Розпочнемо з головної теми вчорашнього дня – жеребкування плей-офф до чемпіонату Європи, що наступного року буде проходити на полях Франції.

Наша національна збірна дізналася свого суперника і ним, до слова, стала національна команда Словенії з якою ми вже одного разу зустрічалися саме на цій стадії змагань.

Тоді, хто не знає, нагадаю, синьо-жовтні поступилися на виїзді з рахунком 1-2, а вдома ж було зафіксовано нічию 1-1. Ще сніг такий тоді падав.

Як буде цього разу? Важко сказати.

У своїй групі «С» наш суперник змагався за вихід на євро форум із такими збірними як Англія, Швейцарія, Естонія, Литва та Сан-Маріно.

За підсумками групового турніру словенські футболісти набрали 16 очок. Було здобуто 5 перемог і ще раз матч за участю суперника України завершувався внічию.

Як дивитися на матчі з лідерами, то боротьба постійно нав’язувалася. Англії програли 2-3 та 1-3, Швейцарії – 2-3 і вдома виграли 1-0.

Також читайте:   Такий футбол нам потрібен. Барсело в ель класіко феєрично перемагає Реал (відео)

Тому, легкої прогулянки для України точно не буде. Тим більше, що всі добре знають стару хворобу синьо-жовтих – невміння грати проти команд, які захищаються.

Перший поєдинок збірна України зіграє 14 листопада вдома, а через три дні Фоменко та компанія поїдуть грати у футбол на виїзд.

Де відбудеться футбольний поєдинок в Україні ще поки що невідомо. Багато хто каже, що гру мають провести у місті Львові. Тут і стадіон фартовий, і жодного разу збірна не програвала.

Хоча, враховуючи бізнесове питання можу сказати, що в Києві в плані грошей гру провести було би вигідніше.

Особисто я вважаю, що шанси стати переможцем цієї пари в України є. Ну, кого ж ще обігрувати як не словенців? Насторожує лише той факт, що статистика говорить проти нас.

Ще, увага, жодного разу ми не перемагали збірну Словенії.

Щодо решти пар, то вони виглядають наступним чином:

Швеція – Данія
Угорщина – Норвегія
Боснія та Герцеговина – Ірландія

Як бачимо, пари виглядають досить таки цікаво.

Вболіваємо за Україну разом, а поки що насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у матчі між цими збірними ще у далекому 1999 році.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Руслан 19.10.2015 пише:

    Данія, Норвегія, Ірландія легше би явно не було, а за жереб можуть подякувати, якщо Словенію не пройти то і в Францію немає чого їхати, гру краще провести у Львові стадіон дійсно фартовий, чого не сказати про Олімпійський. На жаль гру мабуть проведуть в Києві.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*