Футбол. Відбір до ЧС-2016. Україна мінімально програє Іспанії (відео) - Блог про Львів

Футбол. Відбір до ЧС-2016. Україна мінімально програє Іспанії (відео)

Україна 0:1 Іспанія

Черговий день наступив, сьогодні набагато тепліше чим вчора, тому вже хоч якось, але можна сидіти на роботі.

Поки Воробус має вільну хвилинку, то поділиться своїми враженнями від вчорашнього футбольного поєдинку між збірними України та Іспанії, який ще вчора в анонсі назвав матчем року.

Як виявиться згодом, матч року наші футболісти провалили і тепер прийдеться в листопаді місяці ламати всі стереотипи та вигризати у буквальному слові путівку на чемпіонат Європи через сито матчів плей-офф в яких ми ще жодного разу не перемагали.

Як завжди, Воробус не буде описувати всіх моментів вчорашньої гри, а зосередиться на цікавинках.

Іспанія та другий склад

Вчора ця збірна вкотре показала, що вона являється топовою і ні на які букмекерські контори не бавиться. А то вже всіляке чув перед грою, що наша збірна договориться, іспанці спеціально поставили резервний склад тощо.

А що ми побачили на полі? Ті гравці, які замінили лідерів виглядали не гірше. Так, десь гостям бракувало вираженого форварда, але те, як вони розкатували м’яч біля наших воріт – це було щось.

Найбільше в складі Іспанії сподобався Іско. Цей гравець грає за Реал в основному складі не так часто, але це йому явно не заважає показувати на полі свій рівень.

Також читайте:   Євро-2019 (жінки). Матч за 3 місце. Україна – Росія. Анонс

Висновок – нам треба вчитися багато чого в іспанців і вміти налаштовуватися на кожну гру якою важливою би вона не була.

Україна та реалізація моментів

От вдумайтеся в цифри, за цілу гру наші футболісти зуміли завдати 23 удари, з яких 10 пройшло в площину воріт. Моментів було багато, кіпер Іспанії – Де Хеа виручав не раз, але ж голу так і не відбулося.

Причина? Напевно все криється у класі гравців. Виходить треба більше тренуватися.

Фоменко і його тактика на гру

Як на мене, але Михайло застосовує у своїй роботі старі методи.

Ну, вибачте мені, Євген Селезньов вийшов на поле наприкінці гри, одразу ж створив два моменти і виникає запитання – а чому його не було випустити на поле якомога швидше?

Сидів в запасі Гусєв, а вихід на поле Зінченка мене взагалі здивував. Розумію, що людину треба задіяти, але ж гра з іспанцями – це гра року. Від неї залежить вихід чи не вихід команди на європейський форум.

Знову плей-офф

Радує те, що ми будемо при жеребкуванні сіяними, але чи зможемо ми перебороти хворобу поразок в серії плей-офф? Час покаже…

Насамкінець, пропоную переглянути відео голу та найбільш небезпечних моментів у вчорашній грі між Україною та Іспанією:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*