Футзал. Чемпіонат ОАКЛ. Команда “Гряда” з Воробусом у складі здобуває бронзові нагороди серед команд першої ліги - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат ОАКЛ. Команда “Гряда” з Воробусом у складі здобуває бронзові нагороди серед команд першої ліги

Гряда - бронзовий призер

Черговий день наступив, а це означає, що робочий тиждень потрохи підходить до свого логічного завершення.

Попереду вихідні на яких можна буде як слід відпочити. Відпочивати Воробус буде потім, а поки що спробую порадувати наших читачів черговими, сподіваюся цікавими, публікаціями.

Розпочну з приємних новин. Хто уважно читає блог, той знає, що автор блогу цього літа-осені активно грає в улюблену гру під назвою – футзал.

А чому б і ні? Нарешті травми позаду і можна насолодитися ї величністю грою. Основна моя команда – «Нові Імена» зараз відпочиває й готується до поєдинків вже зимової ліги, тому Ігор Воробус підтримує форму на чемпіонаті ОАКЛ, більш знаному як Знесіння.

Після того, як моїй команді «МехМат» вдалося вдало виступити на Кубку-Лева-2015, нам було запропоновано грати з другого кола змагань за колектив «Гряда».

Організатор команди залюбки погодився, тому Воробус знову вийшов на футбольні поля неподалік мікрорайону – Кривчиці.

Спершу все проходило краще не придумаєш. У прем’єрному матчі ми перемагаємо колектив «Драйв» із рахунком 11-2.

Наступним нашим суперником стає колектив «Алмаз». Грали ми з ними на Кубку-Лева-2015, тоді перемогли досить легко і десь у підсвідомості думали, що знову здобудемо «вікторію».

Таки переможемо, але з якими потугами це буде зроблено. По ходу гри ми вели 4-0, потім «горіли» 4-6 і лише в кінці зустрічі зуміли схилити шальки терезів на свою користь.

Це вже було сигналом того, що в захисних редутах у нас відбувається щось не те.

Також читайте:   Підсумки весняного Кубка Львівщини з міні-футболу

Далі ми програємо без шансів «Бугровці» 2-7 (хоча перший тайм виграли 1-0), даємо бій лідеру змагань серед команд першої ліги – «Епіцентру» (2-2), впускаємо перемогу на останніх секундах у матчі з «Рогаткою» (3-3).

Тому, на матч проти команди «Дружба Елегант» колектив «Гряда» виходив із метою перемогти та здобути достроково 3-е місце, а там можливо й замахнутися на друге.

Знову після першого тайму ми вели 3-0, а опісля перерви «поплив» і ваш автор. Такі голи я вже давно не пригадую щоб пропускав, а наші гравці хибили з вбивчих позицій.

У підсумку поразка 4-5 і вже не від нас залежало чи займемо ми хоча одне із призових місць.

Все мало вирішитися у поєдинку між «Алмазом» та «Бугровкою». Та команда, яка би перемага фактично здобула би третє місце за підсумками чемпіонату.

Так, були варіанти і з нами якби «Гряда» обіграла одного з лідерів чемпіонату команду «Рексона», але самі розумієте що одна справа грати з слабшою командою, а інша з сильнішою.

А вчора я дійсно таки побачив що таке фарт. «Алмаз» з «Бугровкою» так награли, що зробили за тур до завершення чемпіонату бронзовими призерами саме наш колектив.

Приємно… Наступного тижня має відбутися офіційне нагородження команд, а поки що чекаємо на останню гру проти «Рексони».

У цьому поєдинку ні на одну з команд вже не буде давити результат, тому буде думаю знову весело.

Принаймні сподіваюся, що «Гряда» нарешті перерве серію з невдалих поєдинків.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*