Футзал. Чемпіонат України. Енергія 7:3 Приват (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Енергія 7:3 Приват (відео)

Енергія перемагає Приват

У 7-ому турі чемпіонату України з футзалу львівська «Енергія» на своєму майданчику приймала гостей з міста Кривий Ріг – команду «Приват».

На радість нашим фанатам гри «5 на 5» команда зі Львова знову перемогла, на цей раз із рахунком 7-3.

Та, про все по-порядку.

Після переможної гри в Івано-Франківську проти «Урагану», львівська «Енергія» продовжила переможну ходу і в матчі проти криворізької команди.

Щоправда, варто сказати, що особливої боротьби у палаці спорту «Галичина» не вийшло. Наша команда була на три голови сильнішою від свого суперника і я вкотре переконуюся, що чемпіонат наш просто деградує.

Реально, вболівальникам вже просто стає не цікаво дивитися матчі, бо вони є прогнозованими.

Тим не менше, у матчі між «Енергією» та «Приватом» виділив би такі моменти:

Забивний Кузь

Давненько я не бачив, щоб Тарас настільки багато забивав. Якщо не помиляюся, то для цього футболіста покер став першим у кар’єрі. Молодець, що тут сказати.

Дебют Богдана Чеха

Цього сезону головний тренер команди – Максим Павленко не лише довіряє місце у складі Володимиру Кардашу, а й часто змінює його на Андрія Пітулю. Тепер ще й придбали Богдана Чеха.

Вийшов молодий кіпер наприкінці 2 тайму, пропустив гол, але нічого. Чим більше він буде грати, тим швидше стане профі.

Також читайте:   Чемпіонат світу: став відомий календар матчів групового етапу

Слаба гра Привату

Без їхнього нападника Бакума та граючого тренера – Мансурова команда виглядала дуже слабо. Коли дивився, як Енергія забиває голи, то думав, а може це не рівень екстра-ліги, а якась аматорська ліга. Та де ж так можна грати?

Мала кількість глядачів

Незважаючи на вихідний день, на гру першості прийшло мало людей. Чому так? На вулиці потепліло, футзал скучний… ось і причина…

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу нашої команди з рахунком 7-3, а це означає, що після цієї звитяги «Енергія» і на далі йде на другому місці в турнірній таблиці, маючи у своєму активі 18 залікових пунктів.

Наступний, 8-й тур чемпіонату відбудеться вже найближчої неділі. Наша команда поїде на цей раз грати футзал в гості до херсонського «Продексіма».

Можна не сумніватися, що легкої прогулянки нашій команді там точно не бачити. Головний тренер херсонської команди залучає до своїх лав все більше відомих футзалістів, тому й вони мають виправдати перед ним покладені на них аванси.

Побачимо як буде.. А поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих м’ячів у матчі між Енергією та Приватом:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*