Футзал. Чемпіонат України. Ураган 1:3 Енергія (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Ураган 1:3 Енергія (відео)

Ураган 1-3 Енергія

У 6-ому турі чемпіонату України з футзалу львівська Енергія поїхала грати поєдинок в Івано-Франківськ до місцевого Урагану.

Традиційно поєдинки між цими суперниками завжди проходять у безкомпромісній боротьбі. Хоча, враховуючи теперішній рівень команд і чемпіонату загалом можу сказати, що бувають у прохідні матчі.

Як показало західне дербі, львівська команда зараз набагато сильніша чим їхній суперник і це найбільше було помітно в першій половині гри за підсумками якої наша команда зуміла відправити у ворота свого суперника три голи без відповіді.

Спершу дублем відзначився Михайло Грицина. Перший гол він забив на пару з братом. Микола паснув, Михайло забив.

Другий Грицина, той що Михайло забив ударом зі штрафного, а от третій гол ураганівець – Кіндратів відправив у власні ворота після прострілу Сергія Коваля.

А що ж господарі паркету? Виглядали вони в першій 20-ти хвилинці дуже слабо і лише наприкінці зуміли створити два гольових моменти в яких переможцем виступив – кіпер Енергії Кардаш.

Прогнозовано другу половину гри сильніше почали господарі паркету. Гравці Урагану багато контролювали м’яч, старалися багато бити по воротах, старалися пресингувати, але до 34-ї хвилини це жодних дивідендів не приносили.

Також читайте:   Icoola Business League АФЛ. «Галицька здоба» стартувала з перемоги над «Копою»

І лише на згадуваній хвилині Кіндратів зумів замкнути дальню штангу після передачі свого партнера.

Кінцівку гри Ураган проводив катаючи п’ятого польового гравця, але швидше Енергія могла забити четвертий гол, чим Ураган другий.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує впевнену перемогу команди зі Львова з рахунком 3-1, а це означає, що наш команда після цієї звитяги із 15-мао очками впевнено посідає 2-е місце в турнірній таблиці.

Наступний, 7-й тур чемпіонату відбудеться наступної неділі, 25 жовтня. У цей день львівська Енергія на своєму майданчику буде приймати гостей з міста Кривий Ріг – колектив «Приват», який зараз йде всередині турнірної таблиці.

Початок гри у палаці спорту «Галичина» о 12 годині. Може вже і людей трохи прийде в зал, це ж вихідний день.

Це вже не та команда, що була минулого року, тому думаю Енергія так просто здобути перемогу не зможе.

Як буде насправді побачимо вже згодом, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у поєдинку між Ураганом та Енергією:

Фото: uragan.if.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*