Футзал. Товариська гра. “Нові Імена” 6:6 Бастіон - Блог про Львів

Футзал. Товариська гра. “Нові Імена” 6:6 Бастіон

Нові Імена - Бастіон

Вже цієї суботи команда за яку з літа виступає ваш покірний автор – «Нові Імена» стартує у чергових змаганнях серед команд другої ліги в асоціації любительського футзалу Львівщини.

Вчора у СК «Інтерспорт», що на знаходиться на території Мотозаводу відбулося тренування команди.

І варто сказати, що наш президент клубу – Володимир Крупчук підготував хлопцям цікавий сюрприз. Справа у тому, що на товариську гру він запросив футзалістів, які вже встигли понюхати пороху як професійного, так і аматорського футзалу України.

Пам’ятаю ще колись як вчився в академії, то ходив глядіти за грою команди «Тайм» чи «ТВД» та їхніх тоді гравців: Хавера, Кольцуна, Кудінова, Пунди, Радька, Савича.

Зараз ці люди виступають на аматорському рівні, але тим не менше, минулого літа грали за колектив «Бастіон» з яким зайняли друге місце, а взимку на чемпіонаті Волині вони з командою «Надія» здобули взагалі перемогу, а на всеукраїнському фіналі серед аматорів вибороли срібні медалі.

Тому, такий спаринг нам був потрібний як повітря. Все-таки, не кожного дня граєш проти команди професіоналів.

Товариський поєдинок проходив у форматі три тайми по 20 хвилин. За так звану команду «Бастіон» грали:

Савич, Пунда, Кудінов, Кольцун, Радько, Хавер, плюс ми їм дали гравців, що кожного вівтора з нами тренуються: Кулачковський, Косюра.

Також читайте:   Четверта поспіль перемога «Галицької здоби»

В команді ж «Нові Імена» грали наступні люди: Воробій – Великий, Ільків, Пенгрин, Нікітін, Ковалик, Крупчук, плюс Павлишин, Перепон, які також тренуються з «Новими Іменами».

На диво, розпочали ми досить непогано. Вже не було такої нервозності як на тому ж таки Кубку Львова-2015 і це вкотре підтверджує той факт, що такі матчі нам потрібні.

«Бастіон» вдало контролював м’яч, а ми грали переважно на контратаках. Тим не менше, забив першим суперник, потім зусиллями Великого ми відігралися, проте досвідчені футзалісти досить швидко знову пішли у відрив 4-1.

Найбільш вдалим вважаю нам вдався проміжок в грі: кінець другої 20-ти хвилинки і фактично вся третя.

У грі проти п’яти «бастіонівців» ми не пропустили, а потім змогли двічі відігратися. Спершу з 1-4 на 4-4, а потім з 4-6 на 6-6.

Кінцівка зустрічі проходила у нервовому руслі. Суперник хотів будь-що виграти, а ми принаймні не програти.

І навіть за таких перипетій на полі, «Нові Імена» могли в кінці вирвати перемогу. Як із вбивчої позиції не влучив Крупчук відомо лише йому.

У підсумку 6-6 – бойова нічия, яка пішла нам на користь перед стартом чемпіонату.

Після гри між керівниками двох клубів було досягнуто домовленості у подальшому частіше проводити такі поєдинки.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*