Гірськолижний курорт “Тростян” оприлюднив цінову політику на сезон 2015-2016 років - Блог про Львів

Гірськолижний курорт “Тростян” оприлюднив цінову політику на сезон 2015-2016 років

Тростян

Нарешті після робочого тижня наступили такі бажані вихідні. Не сказав би, що так люди вже аж наробилися.

А все тому, що посеред тижня як грім серед ясного неба грянув вихідний день. Його нам держава поставила тому, що ми почали офіційно святкувати день захисника України.

І це вірно, а то вже набридли з цим 23-и лютого. Пора за радянські свята потрохи забувати.

Сподобалася мені фраза співробітниці, цитую: «Так би завжди було, що посеред тижня дають вихідний. Люди би себе краще почували…». Можливо і так…

Але, зараз не про це. Пора переходити до серйозних тем.

Минулий тиждень ознаменувався тим, що в понеділок випав перший сніг. Сталося це так спонтанно, що люди й не встигли зрозуміти що відбувається. Прокинулися зранку, вийшли на вулицю, а там морозець.

Лежав правда сніг недовго (всього лише один день). Зараз надворі знову потепліло, але тим не менше він дав людям сигнал про те, що незабаром розпочнеться черговий за ліком зимовий сезон.

Як завжди, люд буде думати куди б це поїхати покататися на лижах, сноуборді тощо. Тому, блог Воробуса вже потрохи буде вас до цього готувати.

Нещодавно з’явилася інформація про цінову політику «Динамо», яке опікується гірськолижним курортом на горі Тростян в смт. Славське.

Також читайте:   Зимовий Тростян-2016 (фото)

Так от, в сезоні 2015/2016 року щоб покататися на лижах треба буде викласти наступну суму грошей:

Від початку сезону і до 11 січня денний абонемент буде коштувати 300 гривень + 20 гривень застава за картку.

Хто хоч раз бував на горі Тростян взимку, той знає, що ці гроші згодом ви отримуєте назад. Головне не забути здати картку назад в касу в кінці катального дня.

Опісля ж зимових свят і попиту на відпочинок в смт. Славське ціни на абонементи трохи знизяться. Зокрема, денний абонемент буде коштувати не 300, а 250 гривень + 20 гривень застави за картку.

Подібна ціна збережеться до кінця сезону. Головне, щоб на курорті сніг був, а то пам’ятаю позаминулого року сезон був зірваний через погоду.

Як можна віднестися до подорожчання цін на абонементи? Є дві сторони медалі:

1. Ціни піднімаються на все і лижний курорт в Славське також не став винятком. 50-ть гривень – це вже не такі аж великі гроші.

2. Підняття цін на катання має супроводжуватися модернізацією курорту, а подібного вже не було більше 10, а то і 20-ти років. Такий собі совок в Карпатах.

Пора би вже керівництву «Динамо» над цим задуматися. Хоча б мостики під бугелями мають бути збудовані?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*