Ігор Воробій: “Сподіваюся, що в якій лізі Нові Імена би не грали, будемо боротися за найвищі місця” - Блог про Львів

Ігор Воробій: “Сподіваюся, що в якій лізі Нові Імена би не грали, будемо боротися за найвищі місця”

Ігор Воробій

На даний момент для команди «Нові Імена» у любительському футзалі Львівщини наступила пауза.

Після того, як було завершено участь на Кубку Львова-2015, колектив кожного вівторка тренується у спортзалі «Мотозаводу» і тим самим готується до баталій зими.

Де буде грати наша команда – питання ще відкрите. Спершу багато говорилося про те, що це буде перша ліга, тепер вже й за другу пішли розмови.

Про це та не тільки із клубною прес-службою поспілкувався воротар команди – Ігор Воробій.

Враховуючи те, що Ігор окрім гри на полі ще й голова прес-служби, то запитання йому поставив його хороший приятель – Іван.

– Доброго дня, Ігоре, отже, в якій лізі таки буде грати команда «Нові Імена» цієї осені-зими?

На даний момент остаточного рішення нема. Багато хто каже, що пора вже колективу зіграти на більш сильнішому рівні, а нею може стати перша ліга.

В принципі я, особисто, також притримуюся цієї точки зору. Саме у боротьбі з сильними командами, «Нові Імена» будуть набиратися досвіду щоб у подальшому виступати ще краще.

Так, є побоювання, що ми не зможемо витягнути по рівню гри, але на то вони і змагання щоб показувати свою волю до боротьби.

Тим не менше, чекаємо рішення нашого президента клубу – Володимира Крупчука. Буде це перша ліга – гратимемо у першій лізі, буде друга – будемо пробувати підтверджувати свій статус літнього чемпіона.

– Які враження залишилися від Кубку Львова-2015, де вашій команді довелося схрестити зброю із сильними колективами?

Хороші. Незважаючи на те, що ми зуміли здобути у своїй групі лише одне очко, матчі запам’яталися. Одна справа грати з слабими командами і перемагати їх на одній нозі, а інша – коли вже ти думаєш як нав’язати боротьбу більш сильнішому опоненту.

Десь нам не вистачало на турнірі одного із лідерів команди – Тараса Николишина, який через сімейні обставини не міг нам допомогти. Ну, а найбільшою проблемою вважаю є реалізація моментів.

Недаремно після Кубку Львова-2015 мені особисто один із суддів сказав, що в таких матчах треба більш відповідальніше відноситися до своїх моментів. А коли ти багато не реалізовуєш, то здобути позитивний результат в грі дуже важко.

Ну, і гра в захисті бажає бути кращою.

– Якщо можна, охарактеризуйте кожен ваш матч на турнірі?

Команді «Невгамовні» ми програли тому, що були неготові до їхньої тактики, а вони, хто не знає, з перших хвилин почали грати з 5-тим польовим гравцем. Поки ми зрозуміли як пристосуватися до цієї тактики, то суперник вже пішов у великий відрив.

Зі «Спартою» сподобався другий тайм у нашому виконанні. Програючи 0-3 гравці нарешті розслабилися, не переживали за результат і почали битися за м’яч на кожному клаптику поля.

Також читайте:   Володимир ГРИМАЙЛО: «Чекаю перезапуску всього футзалу та цільності сезону в цілому»

Десь зіпсував гру мій пропущений м’яч вже на 16-й секунді гри, але це швидше була випадковість. М’яч вже бачив у руках і думав якби то його якнайшвидше ввести в гру, а він взяв і залетів у ворота.

Ну, а окрасою турніру вважаю наш матч проти команди «Богун». Що одній, що іншій команді нічого перед цим поєдинком на турнірі не світило, тому команди грали у своє задоволення.

У першому таймі краще грав суперник, у другій же 20-ти хвилинці вже краще виглядала наша команда. Досі не зможу збагнути як в кінці гри не забив В. Великий. Кіпер «Богуна» здійснив неймовірний сейв.

Але, гра проти «пивоварів» показала, що з кожною грою ми в грі додаємо і вже нема такої боязні як в грі проти «Невгамовних».

Хлопці – молодці. Колектив в нас дружній.

– Як можете охаректиризувати свою гру? Нею залишилися задоволені чи навпаки є над чим працювати?

Перш за все хочу подякувати президенту команди – Володимиру Крупчуку за те, що запросив під знамена своєї команди.

Після важкої операції та тривалого курсу відновлення я знову повернувся на поле і відчуваю, що треба більше тренуватися і найважливіше – проводити офіційні поєдинки.

Все-таки, піврічна пауза без футболу дається взнаки.

Десь міг краще зіграти у поєдинку проти «Спарти», вдалася грати проти «Невгамовних», у поєдинку з «Богуном» і взагалі відіграв цілу гру. Помилки бувають у всіх, головне швидко за них забувати і вірити у свої сили.

Добре, що мені довіряли. Хоча, те що у колективі є два воротарі – це вагомий плюс.

– Окрім виступів на футзальному полі ви ще й являєтеся головою прес-служби, як вдається все встигати?

Якось ми сиділи говорили з Володимиром Крупчуком і я запропонував йому вести групи у соціальних мережах. Досвіду в цьому ділі мені не бракує, тому узгодивши всі деталі було прийнято таке рішення.

Вести не важко, тому що протягом шести років, які веду блог завжди старався писати про футбольні поєдинки в яких приймав участь.

– Чого очікуєте від зимового сезону?

Сподіваюся, що в якій лізі ми би не грали, то будемо боротися за призові місця. Було би добре якби ми підсилилися ще принаймні двома атакуючими гравцями. Якщо ж цього не станеться, то будемо грати тими людьми що є.

А ще бажаю підтримувати нашу команду: віднедавна у нас на повну запрацювали представництва у соціальних мережах, було випущено символіку клубу, а також було запущено перший конкурс.

Хай щастить.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*