Люди масово з’їхали з глузду? - Блог про Львів

Люди масово з’їхали з глузду?

Здоровий глузд?

Не часто Воробус пише на філософські теми, але на завершення цього дня спробую щось таке написати.

Причина – люди, які мене оточують. Складається таке враження, що люд чи то від погоди, чи від життя, чи ще від чогось просто дуріє. Самі не знають що з ними робиться.

Інколи як послухаєш, то аж смішно стає. Хоча, коли сміх проходить, розумієш, що цей масовий психоз заразний і треба все робити, щоб не стати таким як ці люди.

Не буду багато писати, а одразу ж наведу приклади. Розпочну з інтернету. Є на блозі кілька людей, яким в кайф писати критичні коментарі. В деталі вдаватися не буду, всім кому треба вони і так зрозуміють хто це.

Інколи щось таке як пишуть, то думаєш чи людина температуру має, чи щось з нею не так. Можна би було завести дискусії, але розумієш, що цього робити не треба. Людина себе просто сама з часом починає травити.

Реальне життя. От сьогодні, 15 жовтня за цілий день зустрів стільки неадекватів, що задумався, а чи вартує взагалі виходити гуляти? Товариш сказав, що це просто збіг обставин.

Центр нашого міста, сиджу на столиках п’ю капучіно з приятелями, аж раптом чую голос ніби поліція закликає до чогось по рації? Повертаю голову і бачу як компанія на вигляд вкурених молодих людей вкрала фігурку, яка обмежує небезпечну зону, та по ній кричить на всю вулицю.

Робочі їх доганяють, кричать повернути назад, молоді люди сміються… Якийсь маразм…..

Площа Ринок. Повертаюся додому у компанії дівчини та хлопця, назустріч нам йде на вигляд нормальний хлопець, зупиняється і кричить до нас, цитую: «Ви охує…….і, я вас люблю».

Також читайте:   Воробуса вразив кишковий грип

З якого то дива? Мить і він десь побіг.

Пише знайомий, що має проблеми зі здоров’ям. Я йому толкові поради даю, а він мені статуси цитує.

Вулиця Підвальна. Мобільні телефони валяються по вулиці, напроти стоять на пагорбі підозрілі люди. Старий лоховський метод? Схоже що так, не ризикую в цьому брати участь.

Знайомий дзвонить Воробусу, просить зробити за нього стільки справ, що в мене голова пухне. Задаю йому питання, а чи бува він з глузду не з’їхав? Ображається….

Розказую одній дівчині історії що робив цього дня, вона все уважно прослухала і у відповідь питається мене, а чи я ще відпочиваю чи ні? Цирк на дроті. Чого так люди туплять?

Запропонували автору блогу одну цікаву роботу. Спершу мене на неї беруть, через день дзвонять що вже не треба нічого робити, сьогодні поновляють. Питаю чого так тупить і чи щось пили, у відповідь чую що я хам.

Я сам деколи буваю туплю, але так масово? Щось за собою цього не спостерігав. Недаремно Марселич мені колись казав, що треба поменше на людей звертати увагу. Тоді й жити легше буде.

Прийшов додому, вийшов в маркет за хлібом, підходжу до каси і там касир неадекватна. Щось таке ліпить, що я лише її спитав з вам все нормально? Тоді прийшла до тями.

Це щось в повітрі зараз таке чи просто люди іпану…….ся?

Згадую Діогена, який себе відгороджував від людей бочкою. Та все правильно він робив.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 9 може ще щось напишете?

  1. Vorobus 15.10.2015 пише:

    а якщо ще й бочка з пивом, то взагалі клас 😉

  2. Омелян Косопизд 16.10.2015 пише:

    Горобе може тобі хильнути треба було )))))

  3. Фсб 16.10.2015 пише:

    Рано чи пізно кожна нормальна людина помічає, що кругом одні дебіли

  4. Arwenita 16.10.2015 пише:

    Думаю, якщо свідомо акцентувати увагу на негативних проявах в конкретних людях чи суспільстві взагалі, можна й самому дах не втримати.

    Якщо побачив негатив, треба одразу ж відшукати щось позитивне. Це прийом такий, щоб не засмічувати свідомість.

    Головне – не впасти в мізантропію. Бо то вже поганенько.

    П.С. Якщо чимось не влаштовують люди – завжди можна звернутися до природи. Зараз осінь. Така багата палітра кольорів! В будь-якому разі будете мати, чим насолоджуватись 😉

  5. Arwenita 16.10.2015 пише:

    “Є на блозі кілька людей, яким в кайф писати критичні коментарі. В деталі вдаватися не буду, всім кому треба вони і так зрозуміють хто це”.

    Сподіваюсь, ти не мене мав на увазі? Бо щось я розписалась останнім часом. Якщо щось не так – дай знати в ПП, і я тихенько зникну =)

  6. Alex_V 16.10.2015 пише:

    Осінью в багатьох психічно хворих починається загострення… 🙂

  7. Jorgen 19.10.2015 пише:

    Жінка на прийомі у психіатра:
    – Знаєте, у мого чоловіка поїхала криша. Він думає, що він, це не він, а я, а я, це не я, а він.
    – Добре, приводьте свого чоловіка.
    – Для чого приводити. Я і є мій чоловік

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*