Негода призвела до страшних ДТП у Львові (фото) - Блог про Львів

Негода призвела до страшних ДТП у Львові (фото)

ДТП на об'їзній

Негода зненацька застала львів’ян та гостей міста. Пам’ятаю ще в суботу Ігор Воробус спілкувався з сусідом на тему урожаю. Так от, цей пан на запитання автора блогу чи він вже все забрав з полів відповів, цитую: «та мені ліньки щось робити, така хороша погода, я краще вдома поприбираю».

Хоча, Воробус двічі повторив, що синоптики прогнозують снігопади і мороз. На що сусід посміхнувся. Навіть сьогодні ввечері не буду його підколювати. Думаю він і сам знає що натворив.

Не один сусід так помилився, бо такої великої кількості аварій, яка відбулася протягом сьогоднішнього дня я вже давно не бачив. Соціальні мережі лише ними й рясніють.

Коли дивлюся новини, то просто відкриваю рот, глипаю в монітор і не знаю що навіть сказати. Чому так стається? Все просто, багато недосвідчених водіїв виявилися не готовими до морозяної слизької погоди.

Треба було або взагалі не виїздити на дорогу або ж міняти у терміновому порядку шини на зимові. Хоча, для чого? Вже з середи має бути істотне потепління.

Повертаючи до аварій наведу приклади найбільш серйозних:

1. Перехрестя вулиць: Генерала Чупринки та Степана Бандери.

Водій автомобіля чи то заспав, чи то п’яний був, чи то погодні умови зробили своє (цілком ймовірна версія), але він не впорався з керуванням і просто вилетів за межі дороги. Добре, що це сталося вночі, а то серед білого дня невідомо куди б цей транспортний засіб далі полетів.

Також читайте:   Велосипедна доріжка на вулиці Городоцькій

ДТП на Степана Бандери

2. Об’їзна дорога.

Страшне ДТП на об’їздній: камаз, грузовик MAN і чобіток. Думаю фото продемонструвало все. Як мінімум двоє чоловік загинуло.

ДТП на об'їзній

3. Вулиця Чорновола.

Від сильного вітру впало дерево на машину. На щастя ніхто з людей не постраждав. Машина то таке… Зремонтується…

Впало дерево

4. ДТП на перехресті вулиць Мазепи – Миколайчука.

Зіштовхнулися автівки “Шкода” та “Рено”. Внаслідок аварії травми різного ступеня отримали 2 пасажирів, одного із них після огляду відпустили до дому.

ДТП на Миколайчука

Червоне авто настільки сильно вилетіло за межі дороги, що аж залетіло на огорожу. Яким саме чином це сталося – відомо лише винуватцям аварії та свідкам. Хоча, а чи були вони тут взагалі? Надворі ж була майже 12 година ночі.

Це не повний перелік всіх аварій, які відбулися сьогодні у нашому місті. Їх просто безліч…

Тому, звертаюся до водїв транспортних засобів. Будьте уважними на дорозі або ж просто перечекайте негоду.

Фото: varta1 – Варта1.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. PVS 12.10.2015 пише:

    От тільки не треба ідіотизм на погоду списувати. Від погоди реально тільки жигульонок постраждав. Всі решта наведені випадки – просто по дурості когось одного (максимум двох).

  2. Stakeholder 12.10.2015 пише:

    мені теж дивно коли списують дтп на “погану” погоду, ніби в нас якісь цунамі і урагани вирують, як на мене то здебільшого як завжди результат куплених прав і відсутності культури водіння

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*