Шанси України на Євро-2016 - Блог про Львів

Шанси України потрапити на Євро-2016

Євро-2016

Учора збірна України зіграла свій передостанній матч відбору до чемпіонату Євро-2016, який проходитиме на теренах Франції. Команда Фоменка перемогла на виїзді македонців з рахунком 0:2, чим підвищила свої шанси потрапити на чемпіонат. Тепер, коли залишилось зіграти лише одну гру у груповому відборі, можна спрогнозувати декілька варіантів, за якими жовто-сині можуть пробитися далі.

Сьогодні Україна відстає від Іспанії (24 очки) і ділить 2-е місце зі Словаччиною (по 19 очок у кожної команди). При цьому від словаків відстаємо за рахунок результату в очному протистоянні, тому що словаки перемогли в Києві, а ми зіграли з ними нічию. Шансів догнати та перегнати Іспанію немає, зі словаками вже не зіграємо, тому успіх чи невдача буде залежати від того, як післязавтра зіграє Україна, і як зіграють Словаччина з Люксембургом.

1 варіант. Україна не програє іспанцям, а словаки продувають люксембуржцям. У нас 20 очок, словаки мають 19 і пролітають. Або ще краще взути іспанців насамкінець, що малоймовірно.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Дніпро без шансів програє Сент-Етьєну (відео)

2 варіант. Стати кращою серед третіх команд, які мають грати плей-оф. Є дев’ять таких команд, плей-оф буде грати вісім, а одна краща автоматично попадає на Євро. Наразі найкращою є Угорщина, щоб її обскакати потрібно просто перемогти чинного чемпіона Європи, тобто тих же іспанців. І при цьому неважливо, що відстаємо від словаків за рахунок результату в очному протистоянні.

3 варіант. Найреальніший, на мою думку. Програємо Іспанії та продовжуємо грати з “третіми” командами за право брати участь у Євро-2016. А там можуть попастися, наприклад, Швеція, Ірландія, Хорватія, Албанія, Словенія, Ізраїль, Туреччина. І там вже розслаблятися не можна.

Як воно буде, побачимо вже післязавтра. Україна – Іспанія, НСК “Олімпійський”, 21.45. Трансляція по телеканалу “Україна”.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*